2777
2789
عنوان

پوسیدگی دندون 😫

193 بازدید | 13 پست

کسی بوده پوسیدگی دندون داشته باشه بعد با روش های خونگی درمان شه ؟ 

دندونام خیلی خوب بود اما چند تا لک سیاه افتاده وسط دندونام زدم اینترنت همون مدلی که مال من بود عکسش بود نوشته بود پوسیدگی 

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

عزیزم بهتر بری پیش دندانپزشک معاینه بشی ممکنه دندونا بیشتر از چیزی که فکر میکنید پوسیده باشه من خودم دندونام اصلا درد نداشت یه دوتا خال سیاه روشن بود رفتم دندون پزشکی تا نزدیک عصب پوسیده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه درد نداره برو زودتر درستش کن  ک بیشتر بمونه باید عصب کشی کنی

وای یا خدا راست میگی الان تو این اوصاع کجا برم اخه 😫😫نه درد ندارم ولی وقتی شیرینی میخورم دندونم سیخ میکشه ولی به همه گفتم گفتن مال ما هم اینطوره و رفتسم دکتر گفتن مشکلی نداره دندونت کلا همه ی دندونا به شیرینی و ..حساسه 

عزیزم بهتر بری پیش دندانپزشک معاینه بشی ممکنه دندونا بیشتر از چیزی که فکر میکنید پوسیده باشه من خودم ...

😦حالا میرم ان شاءالله بعد شما ک رفتی دندونت چیکار کردی؟ 

وای یا خدا راست میگی الان تو این اوصاع کجا برم اخه 😫😫نه درد ندارم ولی وقتی شیرینی میخورم دندونم سی ...

سیخ میکشه نمیدونم چیه اما اگه پر کنی بعد درد داشته باشی هزینت دوبرابر میشه 

من یک ساله میخام دندونمو درست کنم بخاطر کرونا نمیرفتم دیگه هفته ی پیش خیلی درد داشتم مجبور شدم برم ک خیلی رعایت میکردن الهی شکر 

خود دکتر تشخیص میده اما اگه قشنگ واسه دکتر توضیح بده ک چه موقع هایی درد داری یا نه 

سیخ میکشه نمیدونم چیه اما اگه پر کنی بعد درد داشته باشی هزینت دوبرابر میشه  من یک ساله میخام د ...

باشه حالا میرم ممنون ولی من درد نداره دندونم فقط میبینم که سیاه شده البته شایدم پوسیدگی نباشه معلوم نیس

اگه خراب باشه مجبوری وگرنه به عصب میرسه 

خیلی هم خراب نیسا فقط چندتا لک سیاه روی دندومه و اصلانم درد ندارم خیلی هم رعایت میکنم تازگیا البته 

مثلا  شیرینی خیلی نمیخورم و مسواک میزنم مرتب امیدوارم فقط نیاز به مر کردن نداشته باشه 

کامپو زیت مگ برا سفید شدن دندون نیس خب چقدر شد هزینش؟

پوسیدگی سطحی داشتن. دندونام رفتم دکتر گفت باید با کامپوزیت ترمیم بشن، 7 تا رو کامپوزیت کردم تقریبا دو میلیون و 100 گرفت 

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️ 

پوسیدگی سطحی داشتن. دندونام رفتم دکتر گفت باید با کامپوزیت ترمیم بشن، 7 تا رو کامپوزیت کردم تقریبا د ...

نه مال من فقط دوتاس و سطحیه هم