کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
چندشب پیش اقای همسر درحال عشقبازی گردن منو کبود کرد منم یه دوسه روزی نرفتم خونه مامانم اینا تا یکم کمرنگ شه خلاصه یکم که کبودی از بین رفت رفتم خونشون مامانم اصلا به روش نیاورد تا اینکه داداشم که 14سالشه دید یهو گفت گردنت چی شده گفتم حشره زده نمیدونم از کجا اومدن بد نیش میزنن.یه زوم کرد رو گردنم گفت نهههه گزیدگی حشره اینجوری نمیشه مامانم گفت چیکااار داری اخه ....یهو داداشم گفت شوهرش زدتش؟؟؟اره زدتش؟؟؟واااای منو مامانم داشتیم از خنده میترکیدیم اخرش مامانم بحثو عوض کرد