بچه ها بیاین کمکم. من و شوهرم با عشق و علاقه ازدواج کردیم. دو سال عقد بودیم و 6 ماه نامزد الانم یک ساله عروسی کردیم.دوران عقد و اینا خیلی رمانتیک و خوب بود اما از وقتی که عروسی کردیم کم توجه شده خودش میگه مسئولیت زیاد شده و اینا و مطمئنم خیانت و اینا نمیکنه. خیلی باهم دعوامون میشه بعضی وقتا در حد کتک کاری 🙄. خیلی دلم میخواد قهر کنم برم یه مدت از پیشش اما نمیتونم ☹️ اگه برم خونه مامان بابام حتما پشتم در میان و حساب اونو هم میرسن ولی دلم نمیخواد ناراحتشون کنم من مامان بابام دنیامن دلم میخواد فکر کنن دخترشون خوشبخته واقعا هم شوهرم آدم بدی نیس گاهی وقتا فقط وحشتناک میشه به نظرتون چیکار کنم؟ و چون میدونه به کسی نمیگم و نمیرم تا دعوا بد میشه میگه برو چیکار کنم بگم نگم اگه نگم چیکار کنم اگه به خانواده خودشم بگم پشتم در میان ولی روم نمیشه چیزی بگم قبلا از طریق خواهر شوهرم رسوندم بهشون که چیکارا میکنه یه روز پدرشوهرم زنگ زد گفت من نمیدونستم اینجوری هس تو کوتاه بیا هروقت بحث شد نمیخواد به بابات اینا بگی زنگ بزن خودم میام درستش میکنم توهم برام مث دخترمی اما نمیتونم خجالت میکشم به مامان بابای خودمم واقعا طاقت ندارم ناراحت شن دیشب دعوامون شد از صبح تا الان که قهریم خونه بابام اینا هم بودیم ولی هرکار کردم نتونستم بگم هرچی نگاهشون ميکردم نشد به نظرتون چیکار کنم
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اولش چالش واسه همه هست سعی کن کوتاه بیای و نادیده به مرور درست میشه
واقعا؟ بخدا انقدر زندگی با آرامش دوس دارم ولی یه وقتایی یهویی حرفمون گیر میکنه و اونم وقتی عصبی میشه هیچی حالیش نیس نمیگم همش اون مقصره ولی نمیدونم چیکار هم بکنم هرچیم میگم بیا بریم مشاور نمیاد
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
بچه ای هر دعوایی کنید پاشی بری به بزرگترت بکی؟ بین خودتون حلش کنید فکر کردی ازدواج همش عشقم و جانم ...
بخدا تاحالا یک بارم نگفتم بدترین دعوا ها شده نگفتم ولی اون هرچی میشه میگه برو😢 یه دفعه وسط دعوامون مامانم اومد خونمون یهویی خودمو زدم به سر درد و آنقدر تو بغلش گریه کردم ولی هیچی نگفتم اما نمیدونم چیکار کنم
واقعا؟ بخدا انقدر زندگی با آرامش دوس دارم ولی یه وقتایی یهویی حرفمون گیر میکنه و اونم وقتی عصبی میشه ...
آره ماهم اوایل همینجوری بودیم الان حال نداریم بهم بپریم عادی شده چون اولش زنه میگه من درست میگم مرده هم میگه من بگذره میفهمی اصلا اهمیت نداره کی درست میگه حالا اون یا تو چ فرقی داره
اره داره میدونی چه جوریه مثلا اون از زبون درازی بدش میاد منم زبونم خیییلی دراز یهو یچی میگه منم جوابش میدم هی میگه هم میگم دیگه کم میاره حمله میکنه ☹️🙄 البته اونجا هم با خنج و هرچی شده از خجالتش در میام ولی بازم زورم نمیرسه این بیشتر عصبیم میکنه 😐 بعدم میگم دعوامون تا میشه میگه برو فلان چنان منم نمیتونم برم
اولا که واسه دعوایی الکی به کسی نمیگن نباید بگی مگه زندگیه اوناس خودت باید درستش کنی حرف و دعوا خونه از خونه بیرون بره بدتره میشه با خودش حرف بزن حل کن اون موقع میگن کسی حلش کنه که نتونی تحمل کنی خیانت کنه کاری کنه فکر طلاق باشی الان واسه یه دعوا نه خونه رو ترک کن نه به کسی بگو.دوما بعد اروسی و نامزدی فرق داره منم بعد عروسی خیلی با همسرم دعوا میکردم کم کم اخلاقتون دستتون میاد من دو سه سال خیلی وقتا با همسرم دعوام میشد بعدها کم کم اخلاقا دستمون امد وقتی کاری میکردیم خوشمون نمیومد ناراحت میشدیم به هم دیگه میگفتیم که دیگه تکرار نکنیم یا حتی مینوشتیم که چکارا نباید بکنیم ک همدیگه رو ناراحت نکنیم این نظر منه به مرور زمان درس میشه
بشین بنویس دلیل اکثر دعواهایی که داشتین ببین چی بوده ؟ ریشه یابی ش کن ممکنه توی ریشه یابی دعواها به ...
نگاه خودش بهم میگه تو قمپزی زبون درازی خب داریم عادی حرف میزنیم یا بحث عادی میکنیم تا میبینه حرف من منطقی هس نه خودش یهو ببخشید میگه گوه نخور منم زورم میگیره جوابش میدم میشه زمینه دعوا