خانما من یه هفته دیگه سزارین دارم بعد از سزارین شکم رو فشار میدن؟ درد هم داره؟ از الان استرس گرفتم. قبلا که طبیعی زایمان کردم چند بار فشار دادن خیلی درد داشتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقدر بهت داروی بیحسی و... تزریق می کنن که هیچی نمیفهمی عزیزم. دردش (جای بخیه) بعدا وقتی مسکن رو قطع می کنن شروع می شه که اونم به نظر من غیر قابل تحمل نیست
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
من با بی حسی سزارین شدم موقعی که فشار داد نفهمیدم.. حتی درد عمل و بخیه رو هم نمیفهمیدم.. تا 10 ساعت که درد کم کم اومد و خیلی قابل تحمل بود.. یعنی خداشاهده دروغ نمیگم.. بی حسی عالیه.. فشار هم میده شکم رو فشار میده.. بخیه ها زیر شکم و نزدیک ناحیه شرمگاهی هست