2777
2789
عنوان

پلنگ قشنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بشم قربونت خویشکم دلسوزم دلم نمیاد با ناراحتی بری ولی من منتظر میمونم با جون و دلم صدقتم 

پیام خصوصیش برام نمیاد اصلا 

نمی دونم برام پیام چی گذاشته 🤦🏻‍♀️چی شد یهو؟ قضیه چالش چیه؟

آرزو چی شد؟🙄 نگار رفت؟ 

سارا نگارم رفت 😔رفت و تنهام گذاشت... گفت بهم بهت بگم تمام برنامه های کنکور و اینا بذاری تاپیک براش بزنی تو یه چالش بزن برو تو چالش من الان یه چالش بساز بعد قفلش کن نگار میاد واسه تو مینویسع بعد تو با تاپیک جوابش میدی حالا برو تو تاپیک چالش من یه چالش بساز 

؟🖤🥀
پیام خصوصیش برام نمیاد اصلا  نمی دونم برام پیام چی گذاشته 🤦🏻‍♀️چی شد یهو؟ قضیه چالش چیه؟

اره دیگه چون خودشو تعلیق کرد و کلی دلم گرفته حالا... سارایی. ولی کمکش کن تا تو کنکور موفق بشه و زودی با شادی برگرده.. 

؟🖤🥀
سارا نگارم رفت 😔رفت و تنهام گذاشت... گفت بهم بهت بگم تمام برنامه های کنکور و اینا بذاری تاپیک براش ...

وای ارزو اصلا برام پیامی نیومد که تو تاپیک پست گذاشتی الان دیدم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ چالش زدم به نگار بگو بیاد ببینم داره چیکار میکنه یهوووو میره🤦🏻‍♀️😒 الان به من مباحث رو نگفته برنامه اش هم تمومه۰🤦🏻‍♀️

اره دیگه چون خودشو تعلیق کرد و کلی دلم گرفته حالا... سارایی. ولی کمکش کن تا تو کنکور موفق بشه و زودی ...

عزیزم حالش خوبه داره درس میخونه ناراحت نباش اون موفق بشه خیلی خوش حال میشیم هممون اینجوری نگو میاد بعدا میخونه دلش میگیره عوضش بهش روحیه بده کنکور خودش فشار سنگینی داره نیاز به روحیه و تشویق ما داره تا موفق بشه۰😍بی تابی نکن دیگه خوشحال باش درس میخونه آینده اش رو بسازه😍

وای ارزو اصلا برام پیامی نیومد که تو تاپیک پست گذاشتی الان دیدم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ چالش زدم به نگار بگو ...

ممنون قلبم دردت به جونم آجی نگار الان بیشتر از هر موقع نیاز به ما داره 

؟🖤🥀
عزیزم حالش خوبه داره درس میخونه ناراحت نباش اون موفق بشه خیلی خوش حال میشیم هممون اینجوری نگو میاد ب ...

ممنون قلبم ممنونم که میفهمی چی میگم من نگارو قد یه دنیا دوسش دارم دلم نمیاد آینده اش رو تباه کنه به خاطر یه سایت فاطمه زهرا خودش حواسش بهش هست 

؟🖤🥀