2777
2789
عنوان

می خوام بمیرم

146 بازدید | 12 پست

فک کنم افسرده شدم تا اینجام رسیده🗡 هی تویه زندون بمون لعنت به پدر ومادرم زندیگیمو سیاه کردن به خاطر کرونا کثافت منو حبس کردن نمی ذارن پامو به دم درم بذارم من جوونم دلم خوشی می خواد حداقل می گم دوستامو با ماسک از دور ببینم نمی ذارن خودشون هیچ جا نمی برن بابام قول داده بود ببره ما رو به یه جهنمی ولی رفت روستای کوفتشون تا۵ موند اونجا ماهم مثل همیشه تویه زندان موندیم

فقط خدا😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بقیمون هم همینیم انقد حرص نخور

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
وا خوب چرا عذاب میدید خودتونو با ماشین برید دور دور خوراکی های بسته بندی هم بخرید حالشو ببرید

نمی بره که بیرون دور دور الان رفته کوفت شده به حرف این نکبخت کی گوش می ده عوضشو انشالله درمی یام

فقط خدا😍

عزیزم این که الان کنارشونی خوارو شکر کن من دلم پر میکشه براشون اما خب بخاطر مادر شوهرم نمیتونم ببینمشون‌اخ که چقد دلم تنگشونه

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

کرونا شاید تا دو سال دیگه هم باشه میخواین قرنطینه باشید؟

فک نکنم زنده باشم من از کرونا نمی میرم از افسردگی می میرم یه روز می خوابم دیگه بیدار نمی شم

فقط خدا😍