2777
2789
عنوان

جاری

510 بازدید | 13 پست

با جاریم ی چن مدته حرف نمیزدم از هر حرفی ی چیزی در میاره که دعوا کنه واس همون سعی میکردم ازش دوری کنم تا اینکه امروز بیمارستان بستریش کردن البته چون دکتر بخش نبوده مونده دلیل اصلیشو فردا بگن ک بخاطر تیروئید حالش بده یا لخته شدن خون تو قلبش خببببب تا این جا ک هیچ

من دلم سوخت ناراحت شدم گفتم بزنگم حالشو بپرسم زنگ ردم تعارف کردم که بچتو نگهدارم میخای یا بیام پیشت بمونم اگه مامانت خستس ک ن برداشت ن گذاش گف شب بیا بمون😂😭

با همه قهره فقط اون یکی جاری باهاش میحرفه که اونم زیاد رو ب راه نیس ک بمونه پیشش فقط الان من زنگ زدم بش تو فامیل ک اونم گف بیا

الان من چ کنمممم خودشم هنو نامزدم از اول باهام خوب نبوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم برو پیشش .این قدر درمانده هست وحتما کسی نبوده وگرنه مطمعن باش به تو نمیگفت بیا پیشم .اونم جاری 

گروه رز زرد  💛                                                                    وزن ۶۹    قد ۱۶۷    هدف ۶۰                                                 من حتما موفق میشوم با تلاش بیشتر 💛💛

سلام چسب لیفت بینی خریدی استفاده کردی؟ نتیجه گرفتی؟ 

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 
سلام چسب لیفت بینی خریدی استفاده کردی؟ نتیجه گرفتی؟ 

نه نتونستم استفاده کنم من برا  افتادگی بینیم میخاستم استفاده کنم اونم اذیتم کرد وقتی میزدم ی ساعت بعد جاش قرمز میشد و پوست مینداخت