2777
2789
عنوان

چله سوره حشر

351 بازدید | 14 پست

به امید خدا از امروز شروع کردم شمام برام دعا کنید ...بیماری پوستیم خوب شه ... 

خداکنه دست پر از چله بیرون بیام 

خدایا به امیدت 

کسی خونده و حاجت گرفته؟

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

من چندبار چله گرفتم خیلی این سوره رو دوست دارم

کیست داشتم بدون دارو بدون هیچ چی باردار شدم اونم با فولیک۱۰

در جان من دو قلب دارد ضربان🥰🥰فندوقم خوش اومدی😍❤😍❤😍خدایا تودلیمو حفظ کن.به بزرگیت قسم🙏..همه منتظرا رو شاد کن🌹🌹خدایا شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چندبار چله گرفتم خیلی این سوره رو دوست دارم کیست داشتم بدون دارو بدون هیچ چی باردار شدم اونم با ...

این چله رو گرفتید ؟

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
من چندبار چله گرفتم خیلی این سوره رو دوست دارم کیست داشتم بدون دارو بدون هیچ چی باردار شدم اونم با ...

منم تنبلی دارم.این چله رو چه جوری باید انجام بدم که مامان بشم؟

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
این چله رو گرفتید ؟

بله

در جان من دو قلب دارد ضربان🥰🥰فندوقم خوش اومدی😍❤😍❤😍خدایا تودلیمو حفظ کن.به بزرگیت قسم🙏..همه منتظرا رو شاد کن🌹🌹خدایا شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

چه جوریه چلش؟

فککنم ۴۱ روز بخونیش ففط یادت نره یه روز یادت بره از اول باید بخونی نت بزن

منم تنبلی دارم.این چله رو چه جوری باید انجام بدم که مامان بشم؟

والا من چندبار چله همین سوره مبارک رو گرفتم....روزی یکبار با وضو میخوندم.. نماز صبح باشه بهتره

والا من چندبار چله همین سوره مبارک رو گرفتم....روزی یکبار با وضو میخوندم.. نماز صبح باشه بهتره

میگن ۴۱ روزه اخه 

بعد باوصو هم الزام نیست

میگن ۴۱ روزه اخه  بعد باوصو هم الزام نیست

من اینجوری خوندم

@بانوی_بی_نشان عزیزم من اینو گفتم صیغه اصن نمیدونم چیه