ویداجووووووووونی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 عنوان اونایی که کرجن بیان خواهشا 124 بازدید | 29 پست دنبال ی مشاورخیلی خوب میگردم تو کرج اگ مرد باشع ک چه بهتر اگه هم زن بود ولی خوب بود معرفی کنین ازتون ممنونم🙏🙏🙏🙏 میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏 1399/08/04 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویداجووووووووونی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 یعنی کسی بلد نیست😑 میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
ریحانه1366 عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 772 مرکز مشاوره بینش تو آزادگان کوچه نعمت اللهیخانم باقری زوج درمانخانم شوشتری زوج درمانی و فرد درمانی میکنن جفتشون خیلی خوبن تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!!
ویداجووووووووونی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 چهمشاوریدر چه زمینهای با نامزدم مشکل داریم میخایم حل بشه البته اون بیشتره تنوع طلبه و اینا مشکلای دیگم هست،وهم اینکه ییاردیدم با دوستش چت کرده بودن بهم پمای ناجور داده بودن میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
ویداجووووووووونی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 مرکز مشاوره بینش تو آزادگان کوچه نعمت اللهی خانم باقری زوج درمان خانم شوشتری زوج درمانی و فرد درما ... من نمیدونم کدومشو برم باتوضیحی ک واسه دوستم دادم میشه بگین کدومش ب دردم میخوره؟ میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
ویداجووووووووونی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 امیر آرام رسا اینا چیه میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
ریحانه1366 عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 772 من نمیدونم کدومشو برم باتوضیحی ک واسه دوستم دادم میشه بگین کدومش ب دردم میخوره؟ خانم باقری خیلی خوبه خودم میرم پیششمرکز مشاوره بینش تو نت سرچ کن از باقری وقت بگیر تخصصش زوج درمانیه تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!!
پرویزم عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 692 با نامزدم مشکل داریم میخایم حل بشه البته اون بیشتره تنوع طلبه و اینا مشکلای دیگم هست،وهم اینکه ییارد ... مشاور نمیخاد مسئله بغرنجی نیس که
ویداجووووووووونی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 خانم باقری خیلی خوبه خودم میرم پیشش مرکز مشاوره بینش تو نت سرچ کن از باقری وقت بگیر تخصصش زوج درمان ... ممنون از لطفت عزیزم،هزینه هاش چطوریه؟گرونه؟شمامیری ویزیتش چقدرع میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
ویداجووووووووونی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 927 اسم مشاور دیگه کجاس میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
ریحانه1366 عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 772 ممنون از لطفت عزیزم،هزینه هاش چطوریه؟گرونه؟شمامیری ویزیتش چقدرع والا یکساعت شون فک کنم 120 باشه ولی می ارزه تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!!