2777
2789
عنوان

سکه مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست
استارتر ب حرفا این کاربرا گوش ندین اینا همونا هستن ک دوروز دیگ اگر تاپیک بزنی زنداداشم مهر میحاد میگ ...

واقعا 70 کمه؟تو این گرونی میشه یه میلیارد هر سکه 15 تومنه بااین درامد کم

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
اره واقعا درسته

من خودم مهریم ۱۱۴ تاس ولی برا ۳ ۴ سال پیش کلش میشد ۳۰۰ ۴۰۰ تومن هیچکس نمیدونس ب اینجا میرسه ولی الان وقتی میدونیم همه چیزی پایین نمیاد اشتباه محضه اینجام  زیادی حامی عروسن 

دختره اگر خودشو خانوادش درک داشته باشن راه میان اگر شعوزش نرسه همون بهتر ب درک بزارین کات شه 

حیوان مورد علاقم: اکسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مهریم ۱۱۴ تاس ولی برا ۳ ۴ سال پیش کلش میشد ۳۰۰ ۴۰۰ تومن هیچکس نمیدونس ب اینجا میرسه ولی الان ...

درسته باهات موافقم عزیزم

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
استارتر ب حرفا این کاربرا گوش ندین اینا همونا هستن ک دوروز دیگ اگر تاپیک بزنی زنداداشم مهر میحاد میگ ...

فک کردین ما هرچی بگیم استارتر گوش میده شما انگاری خبر نداری تو جامعه چ خبره متاسفم 

فک کردین ما هرچی بگیم استارتر گوش میده شما انگاری خبر نداری تو جامعه چ خبره متاسفم 

میشه بگین چ‌خبری جز گرونی و بیکاریه؟ مهریه بالا چ‌سودی داره جز‌اینکه همه بیشتر فراری بشن از ازدواج همین سخت گرفتنای الکیه ک زنو مرد هرزه زیاد شده دیگ

حیوان مورد علاقم: اکسم