2777
2789
عنوان

سکه مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست
استارتر ب حرفا این کاربرا گوش ندین اینا همونا هستن ک دوروز دیگ اگر تاپیک بزنی زنداداشم مهر میحاد میگ ...

واقعا 70 کمه؟تو این گرونی میشه یه میلیارد هر سکه 15 تومنه بااین درامد کم

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
اره واقعا درسته

من خودم مهریم ۱۱۴ تاس ولی برا ۳ ۴ سال پیش کلش میشد ۳۰۰ ۴۰۰ تومن هیچکس نمیدونس ب اینجا میرسه ولی الان وقتی میدونیم همه چیزی پایین نمیاد اشتباه محضه اینجام  زیادی حامی عروسن 

دختره اگر خودشو خانوادش درک داشته باشن راه میان اگر شعوزش نرسه همون بهتر ب درک بزارین کات شه 

حیوان مورد علاقم: اکسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم مهریم ۱۱۴ تاس ولی برا ۳ ۴ سال پیش کلش میشد ۳۰۰ ۴۰۰ تومن هیچکس نمیدونس ب اینجا میرسه ولی الان ...

درسته باهات موافقم عزیزم

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
استارتر ب حرفا این کاربرا گوش ندین اینا همونا هستن ک دوروز دیگ اگر تاپیک بزنی زنداداشم مهر میحاد میگ ...

فک کردین ما هرچی بگیم استارتر گوش میده شما انگاری خبر نداری تو جامعه چ خبره متاسفم 

فک کردین ما هرچی بگیم استارتر گوش میده شما انگاری خبر نداری تو جامعه چ خبره متاسفم 

میشه بگین چ‌خبری جز گرونی و بیکاریه؟ مهریه بالا چ‌سودی داره جز‌اینکه همه بیشتر فراری بشن از ازدواج همین سخت گرفتنای الکیه ک زنو مرد هرزه زیاد شده دیگ

حیوان مورد علاقم: اکسم