2777
2789
عنوان

عشق

85 بازدید | 11 پست

دوستان امروز بهترين خبر عمرمو گرفتم

با عشقم كات كرده بوديم حرف زديم

چقد دلم براي صداش تنگ شده بود انگار دنبا رو بهم دادن،درسته قرار نيست دوباره پيش هم برگرديم ولي بهش گفتم تصميم گرفتم حتي شده ده سال منتظرش بمونم

گفت كه نه ميدونه من با كسي اشنا ميشم 

قرار شده بهش ثابت كنم ك تنها عشق زنذگيمي اون موقع اونم برميگرده،دعا و نذرام داره جواب ميده خداروشكر خداروشكر 

ايشالله همه به عشقشون برگردن

تعداد رای : 3
نظرسنجی
.
2
66%
.
1
33%
معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

چرا کات کرده بودید؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میشه دعاکنی ماهم برگردیم؟ منم واسه تودعامیکنم💙

اره عزيزم حتمن،سوره طلاق بخونو 

با روزه،بخاظرش سه روز روزه بگير خيلي تاثير داره خيلي

منم برات دعا ميكنم

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
چرا کات کرده بودید؟

بهش دروغ گفتم خيانت كردم بازم منو ببخشيد 😔

ولي من بازم گند زدم

بازم دروغ گفتم

بهترين رابطه رو داشتم😔

بهش دروغ گفتم خيانت كردم بازم منو ببخشيد 😔 ولي من بازم گند زدم بازم دروغ گفتم بهترين رابطه رو دا ...

سخت شد🙁

اگه ان شاءالله برگشتید بهم دختر خوبی باش و رو خودت کار کن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
سخت شد🙁 اگه ان شاءالله برگشتید بهم دختر خوبی باش و رو خودت کار کن

اره خبلي سخته كارم،ميدونم سخت ميتونم اعتمادشو نسبت ب خودم جلب كنم☹️😔🖤ولي نااميد نميشم من عاشق اون لحظم كه خدا منو ب ارزوم ميرسونه

مچکرم عزیزم منم واستون کلی دعامیکنم❤

دعاي ناد علي و دعاي متاقل خيلي تاثير داره تو اين روز شهادت زيارت امام حسنم بخون

ذكر ياوود هم بگو ١٠٠١مرتبه

شماازشون نتیجه گرفتین؟

اره 🥰همین امروز خبر خوش بهم رسید