2821
2789
عنوان

گاز صفحه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 66792 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اگر اجاق رومیزی با یه فر جدابخری بهتره
چون فرهای اجاق ها خیلی بزرگه واشپزخونه رو خیلی گرم میکنه

بهترین اجاق های رومیزی اریستون ولوفراست بعدش زیگما هم خوبه هرسه ایتالیاییه

فرهم اریستون یا لوفرا بخر

اجاق مبله بدیش اینه که خییییییلی انرژی رو هدرمیده واشپزخونه رو گرم میکنه
مامان من تازه اشپزخونه شو بازسازی کرده اجاق صفحه ای چدن و استیل زیگماخریده هم قیمت اریستون بود اما لوفرا گرونتره وبهتره

هیچ چیز برای آنان که می اندیشند "مقدس" نیست
د قیقا مامان بهروز راست میگه ربطی به صفحه ای بودن ومبله بودن نداره مستقیما به مارکش مربوطه
ایتالیا حرف اول رو تو اجاق گاز تو دنیا میزنه
هیچ چیز برای آنان که می اندیشند "مقدس" نیست
مال من عاااااااااالیه بوش فرشم جدا دارم واقعا عالین
شوی دایمی لباس ژیوار کلکسیونی از بهترینهای مجلسی و اسپرت با برندهای sabra ,MANGO,party21 , NBB, و ... تلفن 77726038. 09100615363
F a c e boo k // مزون ژیوار عکس از مدلها
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=23689&ChatDate=26-6-1392

خیلی خوبه
چـادرِ مـن

نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است …
نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا …
چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است …
سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
طعنـه هـا دلسردت نکنـد بـانــو …

عزیزم به نظرم تو ایرانی‌ها استیل البرز، اخوان و کن و تو خارجی ها بوش و میله و...

من یه مطلب دیدم که بهترین اجاق گازهای صفحه ای یا همان رومیزی و معرفی کرده. لینکش و براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه (رو نوشته روبرو کلیک کنید): مشاهده بهترین اجاق گازهای رومیزی

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟

سلام دوستان من اجاق گاز داتیس و فر داتیس اینترنتی از فرشگاه لوازم بهداشتی آفتاب خریدم خیلی راضی ام،خیلیم قشنگ راهنمایی میکنند لینکشم میزارم اگ خواستید وسیله هاشونو ببینید.فروش لوازم بهداشتی ساختمانی - شرکت آفتاب (ksseyfi.ir)

سلام دوستان من اجاق گاز داتیس و فر داتیس اینترنتی از فرشگاه لوازم بهداشتی آفتاب خریدم خیلی راضی ام،خ ...

سلام عزیزم اجاق گازتون تایمر داره؟ واسه من صفحه ل شده نمیدونم چطور باید بازش کنم 

منم دارم شیشه ای عالی میتونید قدرت گازشو زیاد کنید من بابام برام درستش کرد عالی نه لک نه چربی ...

سلام عزیزم اجاق گازتون تایمر داره؟ واسه من صفحه ل شده نمیدونم چطور باید بازش کنم