2777
2789
عنوان

فالگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قانون جذبه! ب منم گفته بود قدیما فلان عزیزت میمیره و نمرد! ولی دیگه خ مقته سمت این اشغالا نمیر ...

من قانون جذب تاثیری به حالم نداره نهایتا یه روز یه ساعت اینا خوشحالم دوباره برمیگردم به تنظیمات کارخانه :|

چه جالب!!! میشه بری شمارشو ؟؟

۹۳۶۱۷۶۱۶۲۴

خانم رشیدی 

برای اینکار هزینه نمیگیره 

برا من درست بود عزیزم،من خودم بقانون جذب خیلی اعتقاد دارم ،حالا نمیدونم کدوم درست بوود ولی همونی شد ک گفت  باید چندین بار تماس بگیرین سرش شلوغه 

۹۳۶۱۷۶۱۶۲۴ خانم رشیدی  برای اینکار هزینه نمیگیره  برا من درست بود عزیزم،من خودم بقانون ...

واقعا لطف کردی❤ 

یه سوالی بپرسم؟ اینا چه سودی میکنن که رایگان انجام میدن؟ و اینکه سرکتاب با طلسم و ارتباط با جن فرق داره نه؟ بعدا زندگیم به مشکل نمیخوره؟

واقعا لطف کردی❤  یه سوالی بپرسم؟ اینا چه سودی میکنن که رایگان انجام میدن؟ و اینکه سرکتاب با طل ...

رایگان نیست حداقل 500 هزار تومنی میشه فک کنم، نه بابا ربطی به طلسم نداره 

ولی اره برای دیدن ایندت از جن تسخیر شده استفاده میکنن 

به نظرم بجای اینکارا

برو همزاد و موکل احضار کن البته به روشی که مرجع تقلید ها میگن

Peace
واقعا لطف کردی❤  یه سوالی بپرسم؟ اینا چه سودی میکنن که رایگان انجام میدن؟ و اینکه سرکتاب با طل ...

منم نمیدونم عزیزم چ سودی میکنه ولی برااین کار چیزی نمیگیره کلا،تو کار باطل کردن دعا وطلسم باقرانه وکلا کار با قران انجام میده ن کتابای دیگ ،هیچ کار بدی هم انجام نمیده منظورم دعای بد 

من خیلی ساله ارتباط دارم باهاشون اما نمیشناسه بازم چون زیدد باهاش تماس میگیرن

برا من تو یمسئله دیگ هم درست در اومد گفت موقع عقدم بود من دانشجو بودن با دوستام ی چند روز حال روحی مناسبی نداشتم تماس گرفتم باهاش 

بهم گفت ی دوست سیاه چهره وبزرگ هیکل داری اون بدتو میخواو بقیه دوستات هم دراین حد نیستن ولی صلاحت رو نمیخوان  اولی دست ب کارای ناپسند میزنه برای جداییتون از دوستات فاصله بگیر

فردا نکشید همه چی رو شداااا چون شوهرم پیشم بود وشنید  فقط عالی برخورد کرد

همکار شوهرم بود حرفای نامربوط وزشت درموردم ب شوهرم گفته بود ک شوهرم محل کارو رو سرش خراب کرد بعدم رئیس  ،دوستمو اخراج کرد 

ی جورایی مطمئنم ک دروغ گو وسواستفاده گر نیست این خانم