2777
2789
عنوان

فالگیر

359 بازدید | 35 پست

بچه ها واقعا کسی هست اینجا حالا از طریق فالگیر یا اون کسی که کتاب باز میکنه و اینا آیندشو فهمیده باشه؟؟ اکثرا اونایی که من پیدا کردم پول میگیرنو الکیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایندتو خودت میسازی دخترم

اینا چرنده

ب چشم باز ها دیدم یارو ی مشت اشغال تحویل میده

بعدم من بتو بگم در اینده ال میشی بل میشی

تو ام خوشحالو خندون میای از خونش بیرون !

کو سند

کو مدرک

پولشو بده بستنی و شکلات بخر خوشحال شی

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
ایندتو خودت میسازی دخترم اینا چرنده ب چشم باز ها دیدم یارو ی مشت اشغال تحویل میده بعدم من بتو بگم ...

عزیززم چقدر انرزی مثبتی😍😍😍 درست میگی اما مثلا دوستم میگفت فالگیرش بهش گفته فلان تاریخ عزیزترینت مییره و ..مرده😣

یه سری سوالا دارم برام مبهمه دوست دارم واقعا بپرسم

اره من شایدم شانسی بود

البته پولی نبود تماس گرفتم گفتم فقط میخوام طالع امو ببسنم خوبه یان ،گفت ده دیقه دیگ زنگ بزن بهم گفت دختر خیلی هوبی هستی طالع بلندی داری  بعد خواستگارا از قبل عید نوروز شروع میشن و ب یکی بله میگی و پایان سال۹۸ ازدواج میکنی ،تمام اینا اتفاق افتاد با یکی دوست شدم ازش بدم مبومد خیلی پیله بود بعد عاشقش شدم همزمان ک اومد خواستگاریم دقیقا همون شب قبل خواستگاریم خواستگار دیگ اومد وجواب رد دادیم ک برن تا خواستگارا اصل مطلبی نیومدن بد مسشد چون اولی ک اومد اشناهامون بود دومی همونی ک همو دوست داشتیم پایان سال ۹۸ ازدواج کردیم 

دقیق نمیدونم سرکتاب چیه  ولی خودش میگفت سرکتاب چیزیه که تاریخ دقیق مرگ و کلا اینکه با کی ازدوا ...

از نظر قران کاملا غلطه و کاملا کفره مگه اونا خدا ان؟؟؟؟؟؟؟؟ همین ک ما الان داریم تو سایت میچرخیم سرنوشتمون عوض میشه

...
عزیززم چقدر انرزی مثبتی😍😍😍 درست میگی اما مثلا دوستم میگفت فالگیرش بهش گفته فلان تاریخ عزیزترینت م ...

این قانون جذبه!

ب منم گفته بود قدیما فلان عزیزت میمیره و نمرد!

ولی دیگه خ مقته سمت این اشغالا نمیرم ب جاش با قانون جذب حالم خوبه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته