2777
2789
عنوان

تا به حال زیر دین فامیل رفتین

145 بازدید | 6 پست

بچه ها می خوام بدونم اگر مجبور باشید دیگران غیر از پدر و مادر برای شوهر شما کار پیدا کنن و خیلی کار های دیگه انجام بدهن به اسم بزرگتر و بگن برادر و خواهر یعنی همین ...شما چه حسی پیدا می کنید من تا الان که زندم خودمو مدیون هیچ کس نکردم جز پدر و مادرم حتی داداشام هم نذاشتم برای من کاری انجام بدهن که من پس فردا مدیونشون باشم و سرم جلوشون خم باشه بعدها بگن هر چی داری از ما داری.نظرتون چیه؟

من‌توی رابطه همسرم و برادر و خواهر ها دخالت نمیکنم

دو ساله یک میلیارد به برادر همسرم بدهکاریم و حس بدی ندارم چون میدونم روابط بین خودشون هست 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

موافقم

ما یبار مجبور شدیم از فامیل پول بگیریم انقد منت شد الانم هر جور اون طرف بی احترامی میکنه نمیتونیم چیزی بگیم

پس دادیما ولی خب بد شد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌توی رابطه همسرم و برادر و خواهر ها دخالت نمیکنم دو ساله یک میلیارد به برادر همسرم بدهکاریم و حس ...

ولی من مثل شما نیستم بالاخره از اون پول منم می خورم بچه منم پس فردا می خوره...من خیلی دارم خودمو می خورم سر این قضیه اخه من یه عمر خانم خودم بودم حالا به واسطه شوهرم داری کوچیک میشم..من واقعا نمی تونم شبیه شما باشم.

موافقم ما یبار مجبور شدیم از فامیل پول بگیریم انقد منت شد الانم هر جور اون طرف بی احترامی میکنه نمی ...

دقیقا من خیلی اذیت شدم سر این قضیه ولی الان دیگه زبونم کار میکنه حالا اون ادما دقیقا اونایی بودن که بابام دستشونو خیلی جاها گرفته بود 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

ولی من مثل شما نیستم بالاخره از اون پول منم می خورم بچه منم پس فردا می خوره...من خیلی دارم خودمو می ...

عذر میخوام ولی حرفتون نه مودبانه است نه عاقلانه 

همسرتون پول حرام میارن توی خونه که میگید خودتون و بچه تون هم میخورید و ناراحتید ؟

اگر این مسئله ی کوچیک براتون آنقدر مهمه شاید بهتر بود یا ازدواج نکنید یا با مردی ازدواج کنید که خودش عرضه کار پیدا کردن داشته باشه

اینکه کسی برای آدم کار پیدا کنه یه جریان برنده برنده است اگه اون آدم خودش کاری باشه چون یه کارمند خوب گیر کارفرما میاد 

ولی اگر یه تنبل بی عار باشه میشه منت

سایت از صدا پر است و از حرف خالی