2777
2789
عنوان

خاک ب سرم😐😐

211 بازدید | 17 پست

وای اصلا یادم نبود شهادته

اهنگ شاد گذاشته بودم تا ته واس خودم میرقصیدم و قر میدادم😨🤦‍♀️

الان همسایه ها میگن اینو نگا ن به ظاهرش ک سنگین رنگینه ن به اینک روز شهادت اهنگ رقص گذاشته🤐🤐

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خخخخخخ 😂

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه تو حمومم داشتم ماسک صورت میزدم اهنگو تا ته کرده بودم تو حمومم ک اکو میشه عین کنسرت فکر کنم پخش همگانی شد🤦‍♀️

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
یه آهنگ معذرت خواهی بزار

😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

یه آهنگ معذرت خواهی بزار

میکروفن بیار بگو مارو دور ننداز 😭ما انقدرم به درد نخور نیستیم😂😂😂😂😂✋سوسماز پلیز

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
خخخخ عیب نداره نمیدونستی یادت نبوده 😁منم بعضی وقتا یادم میره

حالا دوتا دخترم میخوندن دنیا و انیتا

شرو شیطون  و پر حاشیه

یعنی متنشم خیلی سبک بود🤐🤦‍♀️

منم صبحی گذاشتم یادم نبود😑😑

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒
میکروفن بیار بگو مارو دور ننداز 😭ما انقدرم به درد نخور نیستیم😂😂😂😂😂✋سوسماز پلیز

😂😂😂🤦‍♀️

برو در همسایه هاتو بگو نمیدونین کی اهنگ گذاشته بود مردم نمیدونن شهادته واااا

اینم فکر خوبیه😂

سس ماست ....

مگ فیلم پسره رو ندیدی؟میگ ما میخوایم با همه فرق کنیم حرف بقیه سس ماسته واسه ما سوسمازه😂✋