دوست عزیز به خیریه ها سر بزنید، اینجا خطرناکه مطرح کردن و دوستی
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
از این لحاظ که اینجا طرفو به هیچ وجه نمیشناسی و نباید اعتماد کرد.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ممنونم ولی من جاییو نمیشناسم الانم فقط برای دخترم تاپینک زدم وقصد هیچ کارناشایستی نیستم خودمم متاهلم ...
عزیزم نگفتم شما اهل کار ناشایستی!!!!
دوباره بخون چیزی که نوشتم
درباره شناخت هم بری توی محلتون میتونی خیریه محل رو پیدا کنی
شاید یکی داشت واقعا ثواب داره من درک میکنم منم تو یه شرایطیم نمیتونم بخرم کاش خودم داشتم به همه کمکم ...
عزیزم منم با خیره محله مون در تماس هستم که اینو نوشتم، اما اگر از بی لباسی بمیرم اینجا به کسی که معلوم نیست (زنه، مرده، دروغ میگه، راست میگه، درستکاره، خلافکاره و....) اعتماد نمیکنم
خانوم عزیز کسی خواست اهدا کنن شماره تماس وادرس خدمتشون میدم وبیاین از نزدیک ببینند صلاح دونستن کمک کنن مشکل من یکی دوتا نیست من سه ماه نیم بدون آبگرم کنم خیریه که شما میگید میگن بهتون اطلاع میدیم ودیگه خبری ازشون نیست اگه اینجا تاینک زدم چون هستن ادمای باقلبای بزرگ و میان ومیبینن وکمک میکنن پس من قانعم وازکسی طلب پول ویا لباس نو نکردم گفتم دست دوم یعنی پوشیده شده دوستان یا اطرافیان ویا خودشون ...شاید کسی خجالت کشید از خانوادش دوستانشون نشد بیان کنن برای حمایت قضاوت نکنیم همدیگرو
خانوم عزیز کسی خواست اهدا کنن شماره تماس وادرس خدمتشون میدم وبیاین از نزدیک ببینند صلاح دونستن کمک ک ...
ای بابا من کی قضاوت کردم!؟😳
راهنمایی کردم چون قبلا هم دیدم اینجا مشکل پیش اومده
شما داری تهمت میزنی و همش فکر بد نسبت به من داری
میخوای به راهنمایی که کردم گوش کن میخوای نکن، اه