2777
2789
عنوان

درد زایمان

142 بازدید | 20 پست

دکتر سونو کرده بهم گفته بچه ت خیلی پایینه و احتمال زایمان‌ زودتر داری منم سزارینی هستم 

از دیشب یه دل درد کمر درد خفیف دارم مه ادامه داره  چی میتونه باشه عادیه ؟ 

یا درد زایمانی چیزیه 

درد زایمان اولش چطوریه ؟

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

درد زایمان میگن منظمه دردش مثلا نیم ساعت یه بار ده دقیقه درد داری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اولش کمه ب مرور بیشتر میشه ، هی با فاصله میگیره ول میکنه مثلا اول هر یک ساعت و...بعد آخرش هر یک دقیقه میگیره و دردش زیاد میشه ، اگه با یک ریتم میگیره ول میکنه درد زایمانه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تایمشو متوجه نمیشم ولی دیشب نزاشتم بخوابم با اینکه خفیفه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

الان چند هفته هستی.درد زایمان یکسره نیست.میگیره ول میکنه.اگه اینجوریه ومدت بین انقباض هاداره کم میشه خوب درد زایمان.اگه نیست شاید سرما گذاشته به دل وکمرت

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

اولش کمه ب مرور بیشتر میشه ، هی با فاصله میگیره ول میکنه مثلا اول هر یک ساعت و...بعد آخرش هر یک دقیق ...

آخرش یعنی کی ؟ من از دیشب اینطوریم 

دردش خفیفه ولی نتونستم بخوابم 

با درد پریودی شرو میشه اولش کمه ولی رفته رفته تحمل دردش سخت میشه .. من بحدی دردم زیاد شد که بزور راه میرفتموو همش احساس دفع داشتم

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
الان چند هفته هستی.درد زایمان یکسره نیست.میگیره ول میکنه.اگه اینجوریه ومدت بین انقباض هاداره کم میشه ...

هفته سی و‌هفتم ولی بچه خیلی پایینه و دکتر احتمال داده چون سزارین هستم نمی‌دونم این درد ها واسه چیه عادیه 

اینم یکسره نیست ولی تایم نگرفتم ببینم چند دقیقه یکباره 

فقط از دیشب شروع شده 

با درد پریودی شرو میشه اولش کمه ولی رفته رفته تحمل دردش سخت میشه .. من بحدی دردم زیاد شد که بزور راه ...

دقیقا انگار میخوام پریود بشم ولی از دیشب اینطوریم شدید نشده خفیفه 

آخرش یعنی کی ؟ من از دیشب اینطوریم  دردش خفیفه ولی نتونستم بخوابم

هی میگیره ول میکنه ؟ یا دایم درد داری، من خودم ساعت سه بعد از ظهر دردای خفیف شروع شد تا ۱۲ شب زایمان کردم

دقیقا انگار میخوام پریود بشم ولی از دیشب اینطوریم شدید نشده خفیفه 

مواظب باش عزیزم هفته چندی .. منم ۱۲ ساعت درد خفیف ولی بعدش شدییییید شد 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
هی میگیره ول میکنه ؟ یا دایم درد داری، من خودم ساعت سه بعد از ظهر دردای خفیف شروع شد تا ۱۲ شب زایمان ...

میگیره ول میکنه از دیشب ولی شدید نشده 

مواظب باش عزیزم هفته چندی .. منم ۱۲ ساعت درد خفیف ولی بعدش شدییییید شد 

هفته سی و هفت 

سزارین هستم باید خودمو از کرج تا تهران برسونم واسه همین می ترسم نمی‌دونم این دردا عادیه یا نه 

اخه بچه م خیلی پایین اومده هفته پیش دکترم میگفت دست بندازم راحت بچه رو میگیرم 

هفته سی و هفت  سزارین هستم باید خودمو از کرج تا تهران برسونم واسه همین می ترسم نمی‌دونم این در ...

پس دیگه خیلی مواظب باش عزیزم کاش میرفتی بیمارستان وضعیتت رو چک کنی .. ان شاءالله بسلامت بغلت بگیری

میگیره ول میکنه از دیشب ولی شدید نشده 

شایدم ماه درده دردای خفیفه ک ماه آخر هست ، اگه درد زایمان بود از نظر شدت باید بیشتر میشد و از نظر ول کردن و دوباره درد گرفتن فاصلش کمتر و زمان طول کشیدن درد بیشتر میشدفک نکنم درد زایمان باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز