اولش کمه ب مرور بیشتر میشه ، هی با فاصله میگیره ول میکنه مثلا اول هر یک ساعت و...بعد آخرش هر یک دقیقه میگیره و دردش زیاد میشه ، اگه با یک ریتم میگیره ول میکنه درد زایمانه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
الان چند هفته هستی.درد زایمان یکسره نیست.میگیره ول میکنه.اگه اینجوریه ومدت بین انقباض هاداره کم میشه خوب درد زایمان.اگه نیست شاید سرما گذاشته به دل وکمرت
فولاد چیزی داره به اسم نقطهی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد میشه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمیگرده، برای همیشه تغییر میکنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی میتونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطهی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض میشه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیکترش میکنه.
شایدم ماه درده دردای خفیفه ک ماه آخر هست ، اگه درد زایمان بود از نظر شدت باید بیشتر میشد و از نظر ول کردن و دوباره درد گرفتن فاصلش کمتر و زمان طول کشیدن درد بیشتر میشدفک نکنم درد زایمان باشه