2777
2789
عنوان

ادم ساکت

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 37 پست
بخدا که خیلی بده این ساکتیم خودم میدونم اتفاقا خیلیم اینجور جاها به دلیل حرف نزدنم گفتن مغروره فلانه ...

اره اعتماد به نفست باید بالا ببری 

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

حالا منم تو جمع خونه مادرشوهرم ساکتم بقیه جاها مثه پیش خالم یا خونه عموم عیین بلبل حرف میزنم ..اونجا ...

بستگی به نگاهت داره وقتی یه جوری نگاه کنی انگار خودت بالا میگیری و اعتماد به نفس داری  اونجوری طرفت حساب میبره جرعت نداره چیزی بگه 

ولی اگع با خجالت رفتار کنی و حرف نزنی بهت تیکه میندازن 

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به نگاهت داره وقتی یه جوری نگاه کنی انگار خودت بالا میگیری و اعتماد به نفس داری  اونجوری ...

خجالتی بودم ی لبخند ضعیفیم داشتم 😂😂😂واسه این بود پس 

خجالتی بودم ی لبخند ضعیفیم داشتم 😂😂😂واسه این بود پس 

واسه اینکه از کسی خجالت نکشی  تو خلوتت به نقطه ضعفاش فک کن قطعا همه یه کاستی هایی دارن

و خوبی های خودت 

رو اعتماد به نفست خیلی کار کن یه دفتر بردار هر روز بنویس من قوی ام من باهوشم من اعتماد به نفس فوق العاده بالایی دارم من از بقیه برترم من سر زبون دارم  ... اونقدر بنویس تا بره تو ناخوداگاهت

واسه اینکه از کسی خجالت نکشی  تو خلوتت به نقطه ضعفاش فک کن قطعا همه یه کاستی هایی دارن و خوبی ...

اها تلقینم میشه کرد پس .دمت گرم 😍پس از نطرتوحتما باید توی جمعی حرف زد اره😰

اها تلقینم میشه کرد پس .دمت گرم 😍پس از نطرتوحتما باید توی جمعی حرف زد اره😰

اره حتما باید ارتباط برقرار کردن یاد بگیری