2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

346 بازدید | 20 پست

باید اینم مثل ان تی فاصله سونو و آز بیشتر از ۲۴ ساعت نباشه؟

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

نه این فرق داره

غربالگری دوم فقط یه آزمایشه هفته ۱۶

ربطی به سونوی آنومالی که هفته ۱۸ انجام میشه نداره

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول میری سونو بعد با جواب سونو میری آزمایشگاه .بهتره همون روز انجام بشه

این غربالگری اوله

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
دومم برای من همین بود .یعنی هردو همین بود .الان ۳۶ هفته ام .دقیق یادمه

کلا غربالگری دوم فقط یه آزمایشه عزیزم، شاید شرایط شما فرق داشته

کلا غربالگری دوم فقط یه آزمایشه عزیزم، شاید شرایط شما فرق داشته

نه قشنگ یادمه سونو ۱۸ هفتگی هم بود به اسم آنومالی .دکترم گفت اول برو سونو بعد با برگه جواب سونو برو آزمایش .دقیقا مثل ان تی .شرایطمم فرقی نداشت راستش .عادی بود همه چیز .البته شنیدم میشه فقط آزمایش و انجام داد .ولی دکترم گفت بهتره همه سونو را هم انجام بدن 

نه قشنگ یادمه سونو ۱۸ هفتگی هم بود به اسم آنومالی .دکترم گفت اول برو سونو بعد با برگه جواب سونو برو ...

هفته ۱۸ شما آزمایش خون دادی؟😐 سونورو نمیگما آزمایشو میگم؟