2777
2789

اول اینکه کسی که بخوادتت نمیره

دوم اینکه میره دوراشو میزنه بعد میبینه عه خر تر از اون پیدا نکردم بذار دوباره برم.

ولی بیشتر مواقع برنمیگردن برگردندهم وای ب حالت .😑مث مال ما

ببین اگ طرف مقابل بد نبود باعث کاتم نمیشد

پ از نظر منطقی درست نیست بازم با ی آدم بد ادامه بدی.

من خودم از 13 سالگی دوس پسر داشتم تا الا ک 24 سالمه، طبق تجربه میگم: بعد کات هر وق بازم چ من برگشتم چ طرف مقابلم برگشت هیییچ چی بینمون ن تنها بهتر نشد بلکه گند تر شد و مجدد کات کردیم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگ طرف مقابل بد نبود باعث کاتم نمیشد پ از نظر منطقی درست نیست بازم با ی آدم بد ادامه بدی. ...

من فقط میخوام برگرده و خودم پسش بزنم، چون خیلی بهش خوبی کردم و سر یه دعوا کلی چیز بهم گفت و کات کرد

من فقط میخوام برگرده و خودم پسش بزنم، چون خیلی بهش خوبی کردم و سر یه دعوا کلی چیز بهم گفت و کات کرد

ببین من اهل دوستی با پسرا نیستم. اما یه تجربه ای دارم که خیلی اتفاقی واسم پیش اومد. خلاصه‌اش بخوام بگم تو یونی با یه پسرا کلاس بخاطر هماهنگی که استادا ازم میخواستن انجام بدم در ارتباط بودم که اون به نمایندگی پسرا به بقیه اطلاع رسانی کنه. این قضیه کم کم ارتباطمونو نزدیکتر و منو وابسته. ۶سال باهم دورادورم شده ارتباط داشتیم تا اینکه اون دیگه خیلی یهویی جواب پیاممو نداد. منم تو اوج وابستگی ارتباطمو کاملا قطع کردم. ۱۰ماه بعد زنگ زد و منت کشی کرد. منم چون هنوز دوسش داشتم قبول کردم ولی دلم باهاش صاف نشده بود و دنبال بهونه بودم. ارتباطمون بهتر قبل شده بود اما ۶ماه نشد حرفایی زد که اینبار خودم رفتم. ولی ولی هنوز بعد ۷ماه جدایی هنوز نتونستم فراموشش کنم. اما عقلم جلوی دلمو گرفته.

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹