2733
2734
عنوان

خانومای حرفه ای در ران سوخاری

1548 بازدید | 22 پست

بچه ها میخوام ران سوخاری درست کنم

لطفا بهم یاد بدید چطور مزه دارش کنم اون بوی مرغش بره و چطوری سوخاری درست کنم

اخه کلا مرغ خور نیستیم

میخوام خیلی خوش مزه بشه

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2738

منکه اینطور درست میکنم عالی میشه 

مرغ رو بپز با یدونه پیاز

بعدش تخم مرغ و ادویه ها و نمک فلفل رو خوب مخلوط کن و همبزن  مرغ رو تخم مرغا بنداز بعد توی آرد سفید بازبزن داخل تخم مرغ و آرد سوخاری 

  

اول بذار آب پز باشه توی آبش نمکو زردچوبه و پیاز بریز. بعدش توی آرد سوخاری زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه مخصوص مرغ، پابریکا، گل رنگ، پودر زنجبیل، یکم پودر سیر بریز مخلوط کن بعدش مرغو اول توی آرد گندم بغلطون بعد تخم مرغ بعد آرد سوخاری

حتما رو رون مرغ چنتا برش عمیق و مورب بزن ک مواد داخلش نفوذ کنه و کامل بپزه داخل آب لیموی تازه زعفران ی کوچولو پونه و نعنا دو تا قاشق سس مایونز یا هزار جزیره .زعفران آب پیاز ،نمک و پودر تخم گشنیز زردچوبه فلفل سیاه

حداقل ۶ ساعت بخوابون

موقع سرخ کردن ی ظرف پر از آب و یخ بذار کنارت 

آرد و ادویه ها و نمکو مخلوط کن مرغو اول داخل آرد بغلطون بعد بندازشون توی آب یخ و سریع خارج کن و توی پودر سوخاری بغلطون و سرخ کن با یه وسیله ای مثل چنگک تیکه های مرغو جا ب جا کن ک جای انگشتات خمیر نشه 

آرد اضافی رو سعی کن بتکونی ک توی روغن پخش نشه داخل روغن خیلی زیاد و داغ سرخ کن

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687