حتما رو رون مرغ چنتا برش عمیق و مورب بزن ک مواد داخلش نفوذ کنه و کامل بپزه داخل آب لیموی تازه زعفران ی کوچولو پونه و نعنا دو تا قاشق سس مایونز یا هزار جزیره .زعفران آب پیاز ،نمک و پودر تخم گشنیز زردچوبه فلفل سیاه
حداقل ۶ ساعت بخوابون
موقع سرخ کردن ی ظرف پر از آب و یخ بذار کنارت
آرد و ادویه ها و نمکو مخلوط کن مرغو اول داخل آرد بغلطون بعد بندازشون توی آب یخ و سریع خارج کن و توی پودر سوخاری بغلطون و سرخ کن با یه وسیله ای مثل چنگک تیکه های مرغو جا ب جا کن ک جای انگشتات خمیر نشه
آرد اضافی رو سعی کن بتکونی ک توی روغن پخش نشه داخل روغن خیلی زیاد و داغ سرخ کن