2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالش كمه فك كنم ...

ولي ميگن هروقت ديدين كاندوم پاره شد سريع قرص اورژانسي بخوريد...

پس حتما احتمالش هست كه ميگن ديگه....

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
احتمالش كمه فك كنم ... ولي ميگن هروقت ديدين كاندوم پاره شد سريع قرص اورژانسي بخوريد... پس حتما احت ...

اون روزها که اصلا تخمک گذاری نیس من تازه روز ۹ ام متوجه شدم تخمک گذاری شروع میشه ۳ روز گذشته بود اسپرم شوهرم حرکتش ضعیف بار سوم تو همون روز منم زیاد اهمیت ندادم با این شرایط احتمالش بازم هس

اون روزها که اصلا تخمک گذاری نیس من تازه روز ۹ ام متوجه شدم تخمک گذاری شروع میشه ۳ روز گذشته بود اسپ ...

فك نكنم...

من خودمم روز هفتم رابطه داشتم با حسابي كه كردم حدود روز ١٢ سيكل بايد شروع بشه تخمك گذاري...٦ روز بعد يني...اسپرمم نهايتا ٥ روز زنده ميمونه تو رحم...

فك نكنم شماعم چيزيتون بشه... ايشالا چيزي نباشه😞

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

يعني در واقع تو يه سيكل روز ١٢ تا ١٦ ميتونه تخمك گذاري رخ بده...

يعني در واقع تو يه سيكل روز ١٢ تا ١٦ ميتونه تخمك گذاري رخ بده...

اره دیگه پریود منم حدودا منظمه روز ۶ تخمک گذاری نمیشه که تا ۵ ام که کلا لک بینی داشتم؟؟

اره دیگه پریود منم حدودا منظمه روز ۶ تخمک گذاری نمیشه که تا ۵ ام که کلا لک بینی داشتم؟؟

اره فك كنم...

واي يا خدا ادم ميترسه 😞

يه خانمي اومده بود تاپيكم گفت من روز هفتم رابطه داشتم بعد حامله شدمممم😭😭😭انقد استرس گرفتم...ك نگو...گفت سيكلاشم ٢٨روزه بوده...😭

اره فك كنم... واي يا خدا ادم ميترسه 😞 يه خانمي اومده بود تاپيكم گفت من روز هفتم رابطه داشتم بعد ح ...

اونوقت یعنی اللن حامله ام؟؟ اون حتما روز دهم اینا حامله شده با اسپرم روز هفتم که اونم جای شک داره 🤔🤔🤔🤔