2777
2789
عنوان

قدرت خدا

349 بازدید | 8 پست

سلام .واقعا ب قدرت و بزرگی خدا نباید شک کرد 

من هفته پیش رفتم تهران کار داشتیم تو راه رفتیم سرویس بهداشتی ت تایپک قبلی ک گفتم پلاک زنجیرم گم کردم 

امشب رفتم ب اون شهر با خودم میگفتم طلای ک گم بشه اونم تو بیرون اصلا پیدا نمیشه اما بازم دلم اروم نمیشد رفتم دیدم پلاک زنجیرم افتاده اونجا بعداز یک هفته خدا نخواسته کسی اونو پیدا کنه تا خودم برم از ته قلبم و وجودم قدرت خدا رو حس کردم 

😃چه معحزه ای!!!

کاش انگشتر منم پیدا میشد😔

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😃چه معحزه ای!!! کاش انگشتر منم پیدا میشد😔

ان شاالله ک پیدا میشه اگ نشد خدا بهترشو نصیبت کنه 

برای من ک گم شده بودم فقط میگفتم خدا کنه ب دست کسی برسه ک واقعا محتاج باشه مشکلش حل بشه

ان شاالله ک پیدا میشه اگ نشد خدا بهترشو نصیبت کنه  برای من ک گم شده بودم فقط میگفتم خدا کنه ب ...

منم همینو گفتم

ولی هیچی نصیبم نشد

دلم میخواس بدم ب مامانم. خیلی دوسش داشت. سر عقدم بهم هدیه داد.. الکی الکی تو خونه گم شد😔

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
برای منم هدیه سرعقدم بود مادرم داده بود 

میگن مال حلال برمیگرده ولی واسه من ک پول زحمت و دسترنج مادرم بود..برنگشت😔