2777
2789
عنوان

😭کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 90 پست
وقتی یکی و نمیشناسی  قضاوت نکن  دوما  برا چی تشویق میکنی با مادرش بیشتر دعوا کنه و ک ...

از اینجور نمونه ها دیدم که میگم.

چون مادرش داره بهش ظلم میکنه و واجبه که انسان از حق خودش دفاع کنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلانمیگم

افرین بعدا سرکوفت میزنه بهت برو تاپیکای دختر گرانبهارو بخون لطفا کمک میکنن بهت 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
چی بگم بهش بد تر میزنه جواب بدم ولی بابام بفهمه میکشتش منم نمیخوام دعواشون بشه نمیگم به بابام

همون که بهت گفتم رو بهش بگو.اگه نمی خوای دستشو بگیری یا درگیر بشی،ازش فاصله بگیر از اون مکان برو بیرون

مادرت  الان  خودش پشیمون هس  از کارش اینو  مطمن باش  بیشتر  از تو نارا ...

اتفاقا اصلا ناراحت نیست همین الان نفرینم میکرد انگار چیکار کردم میگه از قصد میکنی من ناراحت شم 

با حرف هرکسی  نری  ب مادرت  که این همه زحمتت  رو کشیده تو رو ب دنیا آورده و هزار تا کاره دیگه 

نری  ب مادرت بی احترامی کنی ها دختر  

حرف آخر م بود 

همیشه م یادت باشه موقع عصبانیت هیچ تصمیمی نگیر  صبر کن  آروم شی  بعد