2777
2789
عنوان

میخام دوسپسرمو وابسته کنم

264 بازدید | 21 پست

ما باهم‌دوستیم اخلاق ارومی داره اگه یه محبتی بهش بکنم در چند روز اینده عینن انجامش میده به حرفام گوش میده ولی از خودش ابتکاری نداره کلا در حالت ریلکسیشنه 

نمیدونم چه کاری انحام بدم وابسته شه ،آیا بهم محبتمو زیاد کنم یا بی محلی کنم 

میدونین گاهی دلم میخاد یکم اون اول محبت کنه ولی اصلا اینجور نیست تا من نکنم نمیکنه اصلا ناز کشیدن بلد نیست به حدی رفتار با خانوما رو بلد نیست  که میگم تو مطمئنی قبل من دوس دختر داشتی مثلا اگه من بگم نکن با خنده میگه باشه هر جور تو بخای و اون کارو قطع میکنه در صورتی که من میخام اصرار کنه و بعد قبول کنم

میدونین حس میکنم میتونم باهش اینده خوبی داشته باشم ولی اصلا بلد نیستم چجوری رفتار کنم چون اوین دوسپسر واقعیمه که از ارتباط تلفنی جلوتر رفتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بخدا میدونم چی میگی یه رفتار حرص اورم دارن که اصلا باهات بحث نمیکنن، بهت اصرار نمیکنن، همش کوتاه میاد و عذر خواهی 

من اینارو کشیدم بعضی وقتا اعصابت خرد میشه از این کارشون

خواهان کسی باش که در حد تُ باشد🥰💞🌸

من میخوام به دنیا جهانبخت دایرکت بدم ببینم رمز موفقیتش جی بود تونست بعد شیش ماه پسره رو بکشونه خارج:/من شیش ماهه باهاش حرف میزنم تازه افتخار میده بهم از اشتباهم میگذره 

به نطرم توهم بهش دایرکت بده ازش بپرس

أحب نفسي في أي إصدار
من میخوام به ونیا جهانبخت دایرکت بدم ببینم رمز موفقیتش جی بود تونست بعد شیش ماه پسره رو بکشونه خارج: ...

م م ه  100     

ما انسان ها همه گناه کار هستیم و اجازه نداریم به خاطر تفاوت در نوع گناهمان یکدیگر را به چشم حقارت نگاه کنیم...
دهنت:/😂😂😂 یا من بی عرضم یا این پسره خر نمیشه ازین دوحالت خارج نی

نه عامو بی عرضه نیستی

کلا پسرها وابسته نمیشن و احساسات صفر 

فقط وابسته جسم زن میشن

فقط جسم زن براشون مهمه

ما انسان ها همه گناه کار هستیم و اجازه نداریم به خاطر تفاوت در نوع گناهمان یکدیگر را به چشم حقارت نگاه کنیم...