2777
2789
عنوان

😔😔مرگ

125 بازدید | 4 پست

سلام خیلی ناراحتم اصلا نمیدونم چیکار کنم باهاش حرف بزنم یانه امروز انقدر کتکم زد سر هیچ و پوچ مامانمو میگم من ۱۸ سالمه نامزد هستم منو میزنه سراین که مثلا یه ذره صدامو واسه خواهر کوچیکم بلند کردم انقدر زدتم بدنم کبود شده درسته نباید صدامو واسه خواهر کوچولوم بلند میکردم ولی خب اونم اعصابمو خراب کرد منم اونطوری کردم اومد انقدر زد بهم گفت عروسی میکردی میرفتی راحت میشدم از دستت گفت😔از خانوم فاطمه زهرا خواستم تورو بکشه یعنی واقعا واسه یه صدا بلند کردن خواست بمیرم خیلی ناراحتم انقدر گریه کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😑

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

به دل نگیر

منم ۳۳سالمه ولی به قدری تو کودکی وبعد ازدواج آسیب روحی دیدم که اعصاب ندارم

وهر وقت پسر نوجوونم ،خواهرش و بزنه یا بد رفتاری کنه

بیش از اندازه عصبی میشم

و به پسرم حمله میکنم و هر چی تو دستم باشه میکوبم رو سرش و کلی دادو بیداد و چرت وپرت بارش میکنم

ولی بعدش خیلی پشیمون میشم

وشاید باورتون نشه 

من واقعا پسرم و دوست دارم 

وقلبن براش آرزوی خوشبختی وعاقبت بخیری میکنم

ولی وقتی تو رفتار با خواهرش پرخاشگری و کتک کاری میکنه

من روانی میشم

واز خدا فقط صبر و آرامش و شکیبایی میخوام

برای آرامش اعصابم صلوات میگید