2789
عنوان

کاش ...

104 بازدید | 8 پست

کاش بعضی ها یاد بگیرن وقتی میرن ملاقات یه مادر که تازه زایمان کرده بعضی چیزها رو نگن مثلا نگن اوه چه بچه ریزی کوچکتر از این نمیتونستی بیاری یا این چه اسمیه گذاشتی یا شصته پاش کجه با اینکه بچه خداروشکر مشکلی نداره ولی فقط میخوان یه چیزی گفته باشن 

هرچقدرم مادر جواب بده ولی بازم دلش میشکنه کاش بعضی آدم ها یکم فرهنگ داشتن ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد حساسی خب بگن ریزه ،از بچه شما چیزی کم میشه ؟ حسابت به حرف دیگران فقط خودت رو اذیت می‌کنه 

آدم اعتنام نکنه جواب بده ولی بازم این حرف ها به زنیکه تازه زایمان کرده باعث میشه دلش بشکنه

واقعا خیلی بده😞کلا مردم همینن درمورد چیزایی که بهشون ربطی نداره نظر میدن😒

چرا شوهر نمیکنی،چرا بچت اینجوریه،پسره فلانی معتاده،فلانی دزد هست،فلانی صبح نمیدونم کجا میرفت و خیلیییییی چیزاااای دیگههه

کلا دل ادمو میشکنن با یسری از حرفاشون ولی خب از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست😒ولی تو خاموش نباشا یکی یه‌چیزی گف بشورش بنداز رو بند خشک بشه😌💓

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...
واقعا خیلی بده😞کلا مردم همینن درمورد چیزایی که بهشون ربطی نداره نظر میدن😒 چرا شوهر نمیکنی،چرا بچت ...

کلا بعضی ها فکرمیکنن اگه چیزی نگن مردم میگن لال هستن 

من جوابشون رو میدم ولی واقعا آدم دلش میشکنه 😔

کلا بعضی ها فکرمیکنن اگه چیزی نگن مردم میگن لال هستن  من جوابشون رو میدم ولی واقعا آدم دلش میش ...

درکت میکنم😞منم تا یه مدتی جواب نمیدادم وااقعا دیگه خیلی زیاده روی کردن 

الان دیگه جواب میدم یه مدت سعی کن تمرین کنی حرف مردم مهم نباشه واست حل میشه😊

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...