gisoo20 مدیر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 عنوان بچه ها بیاید حالم بده،فال گرفتم😔😣 | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 43 پست تا حالا پیش چندتا فالگیر فال گرفتم ۲ تاش رایگان بود ۲ تاش پولی۳تاشون حرفاشون یکی بود،ولی این یکی گفت عشقت داره بهت خیانت میکنه😔خیلی حالم بده اعصابم خورد شد😔 منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست 1399/08/03 | 21:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahkombsokot عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 1697 گوربابای عشقمن امروز زنگ زدم به گوشی دوس پسرمپیش همون زنه هرزه بودج گوشی دوس پسرمو دادمنم تهدید کرد گفت به شوهرم دیگه زنگ نزنمنم اصلا نگفتم کیمدوتاشونم برن به درک
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 گوربابای عشق من امروز زنگ زدم به گوشی دوس پسرم پیش همون زنه هرزه بود ج گوشی دوس پسرمو داد منم ته ... پیش فالگیز فال گرفتی؟؟ منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
میومیو_عوض_میشه عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 4399 ینی دروغه؟ دوست داشتی تاپیکمو بخون عزیزکم از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 @اعتصامی عزیزم میشه باهات حرف بزنم😔 منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 @shahrzadabd https://azkarelahi.ir/mohabat-va-mosakhar/دعاها-و-دستوراتی-برای-بازگشت-معشوق منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
shahrzadabd عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 6823 @shahrzadabd https://azkarelahi.ir/mohabat-va-mosakhar/دعاها-و-دستوراتی-برای-باز ... تو کدوم دعا رو میخوای 🍒🍹
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 تو کدوم دعا رو میخوای همین صفحه ای ک رفتم چندتا داره دیگه راجب کار من منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
shahrzadabd عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 6823 همین صفحه ای ک رفتم چندتا داره دیگه راجب کار من اون آیه هایی ک میگه بخونین مث ضحی رو اشکال نداره بخونیاما اونایی ک میگه بنویسین برعکس و غیره ننویس چون آداب داره ممکنه موکلاش خیلی ایجاد کنن 🍒🍹
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 اون آیه هایی ک میگه بخونین مث ضحی رو اشکال نداره بخونی اما اونایی ک میگه بنو ... پس ینی اعتماد کنم؟؟میدونی چیه میترسم😢 میترسم جواب برعکس بده مثلا یا همه چی بدتر شه منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
shahrzadabd عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 6823 پس ینی اعتماد کنم؟؟میدونی چیه میترسم😢 میترسم جواب برعکس بده مثلا یا همه چی بدتر شه ببین عزیزم ، دعا ک میکنی اگه خدا بخواد بهت بده ، میده اگه نخواد بهت بده ، دلسردت میکنه یا ازت کاملا میگیره ک تموم شه و از بلاتکلیفی در بیای پس بخون یا اینوری میشه یا اونوری 🍒🍹
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 ببین عزیزم ، دعا ک میکنی اگه خدا بخواد بهت بده ، میده ... اخه یادمه یبار بهم گفتی اگه چیزیو میخوای انقد به خدا بگو انقد ازش بخواه تا بهت میده حتی اگه به صلاحتم نبود خدا قدرتشو داره به صلاحت کنه منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
shahrzadabd عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 6823 اخه یادمه یبار بهم گفتی اگه چیزیو میخوای انقد به خدا بگو انقد ازش بخواه تا بهت میده حتی اگه به صلاحت ... باید خودت ب این باور برسی ک واقعا قدرتشو داره ، اینمیشه اخلاص و فقط از خودش بخوای 🍒🍹
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 باید خودت ب این باور برسی ک واقعا قدرتشو داره ، اینمیشه اخلاص و فقط از خودش بخوا ... ممنونم❤ منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
مهتاب66 عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 6437 [QUOTE=161137223]سلام عزیزم مسلام هنوز هم ف ا. دل میگیری. فا ل گیر درست و حسابی و قابل اعتماد هم میشناسی