2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 44 پست
ممنون عزیزم از جواب دادنت....انشالله ایندفعه جوجه رو سالم بغل بگیری برا منم دعا کن ایندفعه منم یه بچ ...

مرسی عزیزم انشالله که تو هم یه نی نی تپل مپل و سالم بیاد بغلت

خدایا مواظب دخترم باش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

غلظت هون دارم چرا مهمه برا حاملگی

غلظت خون باعث سقط میشه عزیزم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
حالا باید چکار کنم🤐🤐🤐🤐

کسایی که غلظت خون دارن وقتی باردار میشن باید زود به دکتر اطلاع بدن دکتر زنان

اون بهشون آمپول میده که هرروز باید بزنن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
کسایی که غلظت خون دارن وقتی باردار میشن باید زود به دکتر اطلاع بدن دکتر زنان اون بهشون آمپول میده ک ...

من تنبلی تخمدان دارامروز ازمایشم را دکترم دید گفت غلظت دارم

یعنی براش دارو دادع؟؟؟؟

هموگلوبین همون غلظته؟

خدایا شکرت که منم مامان شدم😍😊
من تنبلی تخمدان دارامروز ازمایشم را دکترم دید گفت غلظت دارم یعنی براش دارو دادع؟؟؟؟ هموگلوبین همون ...

غلظت با همدگلوبین فرق داره

پس همو چیه😐😐😐 من فک کردم غلظتع

هموگلوبین مقدار خون هست فکر کنم

مثلا مینور بودن یا کم خونی و اینل

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز