سلام دوستان من نهم موعدمه ولی دوروز قبلش لکه بینیه یعنی هفتم .
حالا من بی بی چک گذاشتم مثبت شده سابقه سقط هم دارم دکترم گفت از موعدت ک گذشت ازمایش بارداری بده و بیا پیشم حالا موعد من هفتمه یا نهم کی ازمایشو بدم بخاطر سابقه سقط زمان برام مهمه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من خیلی جاهاشنیدم که میگن آزمایش خودش باعث سقط میشع دورازشما ولی بنظرم برا ازمایش نرو بری که چی بزار ...
بشنو و باور نکن!
یه سرنگ دو سی سی خون میگیرن چیش باعث سقط میشه؟
من دوبار بتا دادم... دوروز نگذشته چکاپ کامل که باز کلی خون میگیرن
قرار نیس دو واحد بکشن که! یه سرنگ کوچولو
سرزمین عجایب نی نی سایت😶
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
والا شنیدم از طب سنتیا که میگن آزمایش خون باعث سقط میشه صبر کنی ودیر تر بری مگه مشکلی داره شما چن تا بی بی چک بزن وقتی مثبت شه دیگه مطمئن شو نگرانی هم نداره بی بی چک رو هم تکون نده تا چن دیقه
بشنو و باور نکن! یه سرنگ دو سی سی خون میگیرن چیش باعث سقط میشه؟ من دوبار بتا دادم... دوروز نگذشته ...
چی بگم عزیزم من خیلی شنیدم و گفتم بگم احتیاط شرط عقله مگه ادم یه کم دیر بندازه چیه ؟اصن دروغم باشه صبر کردن بد نی ..بعضیام بدنشون فرق میکنه چون ایشون گفتن سقط داشتم گفتم بگم .و ان شاءلله که هیچ مشکلی پیش نیاد .من که تجربه نکردمو نمیدونم فقط چیزیو شنیدم گفتم .
چی بگم عزیزم من خیلی شنیدم و گفتم بگم احتیاط شرط عقله مگه ادم یه کم دیر بندازه چیه ؟اصن دروغم باشه ص ...
اون که بله ، بهتره بعد تاخیر آزمایش داد...
ولی هیچ دلیل علمی و منطقی نداره، مطمئن باش😊
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️