2777
2789

ماشین لباسشویی ماتمیز نمیشورخ

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد

من میریزم تو مینی واش

یه ذره وایتکس ، پودر ماشین ، پودر صابون

بعد هم آفتاب

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
من میریزم تو مینی واش یه ذره وایتکس ، پودر ماشین ، پودر صابون بعد هم آفتاب

همه لک هاش میره ؟بنظرت چکارکنم  بچه هام  دوتا هستن  هردو زیر سه  سال لباساشون  لک میشه  خیلی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه لک هاش میره ؟بنظرت چکارکنم  بچه هام  دوتا هستن  هردو زیر سه  سال لباساشون&nb ...

پودر پرسیل ماشینی خیلی خوبه

اگر مینی واش دارین ، همینجوری که من گفتم بشورین

اگر ندارین ، توی یه تشت وایتکس و پودر پرسیل و اب داغ ، لباس ها رو خیس کنین یکساعتی ، بعد بندازین تو لباسشویی تمیز میشه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
پودر پرسیل ماشینی خیلی خوبه اگر مینی واش دارین ، همینجوری که من گفتم بشورین اگر ندارین ، توی یه تش ...

با وایتکس رنگ لباسا نمیره؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

روی لباس که نمیریزم . توی اب میریزم

نه نمیبره رنگشونو

البته بیشتر لباسای بچه هام سفیدن

با دست صابون فیروز

ماشین نمیبره همونجور کثیف تحویل میده😐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

وایتکس فقط رو سفید بریز

رو رنگی نریزیا خراب میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

همینکه لک میشه بشوری بهترین نتیجه رو میده . اول صابون . بعد تاید بعد لکه بر . اگرم نرفت اگر لباس خونه باشه که دیگه اهمیت نمیدم اگه لباس بیرونی باشه میدم خشک شویی که مواد مخصوص میزنن درمیره .

عزیزم واسه بچه خواهش میکنم از وایتکس استفاده نکن ضرر داره بعد شستشو هم اون لباس رو میپوشه ریه هایش آسیب میبینه من لباس بچه کوچیکمو ک همش لک میشه رو با دست میشورم آخه ماشین لک رو نمیبره

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
پودر پرسیل ماشینی خیلی خوبه اگر مینی واش دارین ، همینجوری که من گفتم بشورین اگر ندارین ، توی یه تش ...

ممنونم  گلم رنگ لباس نمیره باوایتکس

تورو خدا امضاتو پاک کن دلم ریش شد خدای من😭

همه ما قراره از این دنیا بریم

من فقط بهترین نوع کوچ رو ارزو کردم. دل ریش شدن نداره که