2777
2789
عنوان

نوره

103 بازدید | 7 پست

کسی طرز استفادشو بلده 

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤

آب بریز توش طوری که حالت خمیری بشه بعد بزن به جایی که میخوای و چنددیقه صبر کن بعد با کاردک بکش ببین موهامیره یانه اگر نه که بیشتر صبر کن .درضمن موقع کاردک کشیدن اگه نوره ها خشک شده یکم آب بریز که خیس بشن راحتتر کنده میشه

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب بریز توش طوری که حالت خمیری بشه بعد بزن به جایی که میخوای و چنددیقه صبر کن بعد با کاردک بکش ببین ...

اخه کاردک نداشت 

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤
آب بریز توش طوری که حالت خمیری بشه بعد بزن به جایی که میخوای و چنددیقه صبر کن بعد با کاردک بکش ببین ...

ممنون عزیزم 

از تو موم بردار اگه داری یا یه چیز پلاستیکی دیگه .مواظب ناخونات باش که آبشون میکنه ها

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
از تو موم بردار اگه داری یا یه چیز پلاستیکی دیگه .مواظب ناخونات باش که آبشون میکنه ها

مرسی عزیزم