2789
عنوان

کرونایی ام😢😢

256 بازدید | 21 پست

بچه ها یه هفتس در گیرم تست ندادم ولی مطمنم همین بود ....الان همه علائمم رفته فقط بویایی ندارم و حالت تهوع و سنگینی معده دارم ظهر ببخشید آوردم بالا....کسی تجربه داره اینو‌ چی براش بخورم خوبه برا این مشکل معدم

عزیزم‌ مال منک روز ۱۰‌ بویاییم‌ کم کم برگشت

انشاالله برای شما هم برگرده

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیز واس درمان‌ کرونا فقط گرمیجات‌ بخورید

سوپ‌ ماهیچه‌ ، گوشت گوسفندی و گندم

غذاهای سبک و بدون‌ چربی ، گوجه کبابی

مایعات فراوان‌

آب پرتقال و هویج، آب سیب،  دمنوش زنجبیل و لیمو، عسل

گلاب و آب ویتامین‌ سی ، کندر رو هم‌ تو آب گرم‌ حلش‌ کن بخوری

بخور جوش‌ شیرین  ، قرقره نمک دریا

سردی مصرف نکنید فقط گرمیجات

به همراه داروها و سرم و آمپول هایی‌ که دکتر داده 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

مایعااتتت فراواااانننن غذای سنگین نخور.... ویتامینم بخور

گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود / از هرچه زندگیست دلت سیر میشود🥀🍂🍁🏵️‏.                                                             صبر کردن با تحمل کردن خیلی فرق داره.صبر میکنی چون دوس داری، تحمل میکنی چون مجبوری
عزیز واس درمان‌ کرونا فقط گرمیجات‌ بخورید سوپ‌ ماهیچه‌ ، گوشت گوسفندی و گندم غذاهای سبک و بد ...

ممنون عزیزم دیشب کباب خوردم اینجوری شدم ...دارو هامم تموم شده سرمم ک نداده بود

ممنون عزیزم دیشب کباب خوردم اینجوری شدم ...دارو هامم تموم شده سرمم ک نداده بود

آزیترو‌ رو تا دوباره‌ هم میتونی‌ بخوری 

سرم‌ و کلی آمپول تقویتی داره 

آمپول واس درد  ، واس سرفه

آمپول ویتامین‌ سی، آمپول ویتامین‌ دی 

من‌ تا حالا ۳ بار زدم

سعی همک کن غذاهای سنگین‌ نخوری

آزیترو‌ رو تا دوباره‌ هم میتونی‌ بخوری  سرم‌ و کلی آمپول تقویتی داره  آمپول واس درد &nbs ...

ببین من همه علائمم خوب شده فقط الان زده به معدم آزیترو مایسین ام تموم شد آزیترو رو براچی میدن

کلا چه علایمی داشتین منم سه روز بدن درد ولرز دارم باژلوفن خوب میشه ولی حس بویایی وچشایی دارم

از سرفه شروع شد و بعدم آبریزش و بی حالی و بعدم بویاییم رفت الان اونا خوب شده معدم ناراحته

ببین من همه علائمم خوب شده فقط الان زده به معدم آزیترو مایسین ام تموم شد آزیترو رو براچی میدن

واس سرفه‌ ها‌ و ریه