2777
2789
عنوان

بچه ها گربه اومد تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 67 پست
من موندم چطوری تو خونه جک و جونور نگه میدارن😖

ب راحتی 😂😍از بس عشقن 

هرچند خودمم از گربه خوشم‌نمیاد 😩

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گربه اصلا به عسل دست نمیزنه دوست نداره فقط همون مرغو خواسته مطمئن باش کاری با عسل نداشته خواستی ...

میکروباش نرفته باشه تو عسلا😫

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

حالا چند روزه این شیشه همینطور رو میزه من نمیدونم چکارش کنم اخه میگم گربه از کنارش رد شده نکنه بد با ...

گربه نجس نیست 

اشکال نداره درشم که بسته بود کاری نمیتونه کرده باشه

بخورید بره

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
من از گربه متنفرم خیلی بدم میاد ازش چند تا از طوطی های عزیزمو تر سوند و مردن از گربه بدم میاد دوس دا ...

من عاشق گربم و متاسفانه هییییچ میونه خوبی با پرنده ها ندارم...چون همه مخلوق خدان نمیگم بدم میاد ولی واقعا هیییچ احساسی بهشون ندارم

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
در شیشه رو ببند و حسااابی بشور تادستت بهش میخوره کثیف نشه دستت  بعد بخور  درش که تکون نخ ...

نه در تکون نخورده فقط یکم اندازه قاشق ک توش بود از کنار باز بود 

میگی درش بسته بوده پس بخور نوش جون پسته هم که بیشترش تو پوسته دیگه نور علی نور 

نه پسته ها تو عسلا بود و درش یک کوچولو باز بود 

با سلام بنده ب عنوان کسی ک از بدو تولد گربه داشته و با گربه ها سرکار داره و تقریبا خونشون کرده باغ و ...

خو گربه شما خونگی ان این انقد کثبفه بالا ی توالت تو حیاطمون منزل داره پررو 

با سلام بنده ب عنوان کسی ک از بدو تولد گربه داشته و با گربه ها سرکار داره و تقریبا خونشون کرده باغ و ...

منم گربم رو تختم میخوابه

تازه من شاهکارم دهنی گربم رو هم راحت میخورم   مثل بچمه برام مثلا میاد بستنیم رو یه لیس میزنه و میره منم راحت ادامه بستنیمو میخورم

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.