2777
2789
عنوان

بچه ها گربه اومد تو خونه

1652 بازدید | 67 پست

سلام بچه ها چند روز قبل من یکم مرغ گذاشته بودم بیرون یخش وابره تو پلاستیکم بودا بعد رفتم پایین نگو در باز بوده گربه پله ها را اومده بالا اومده بود سر مرغ ها پلاستیکو پاره کرده بود بعدش مرع ها رو تو خونه پخش کرده بود 

مرغ ها روی میز ناهار خوری بود توی اشپزخونه 

حالا هیچی بیرونش کردیم مرغها رو هم بردیم انداختیم جلوش تا خودش بخوره 😠

بعدش اومدم بالا دیدم رو همون میز یه شیشه بود دلتون نخواد یکم پسته و عسل بود خیلی کم بعد قاشق توش بود و در هم روش گذاشته بودم فقط یکم به اندازه همون قاشق باز بود از کنار 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

حالا چند روزه این شیشه همینطور رو میزه من نمیدونم چکارش کنم اخه میگم گربه از کنارش رد شده نکنه بد باشه نه میخورم نه دلم میاد بریزم اخه پسته کیلو ۲۰۰ تومن . لطفا بگید کثیف نیست بخور ☹🙃

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا چند روزه این شیشه همینطور رو میزه من نمیدونم چکارش کنم اخه میگم گربه از کنارش رد شده نکنه بد با ...

کثیف نیس بخور 😂😂😂

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

من از گربه متنفرم خیلی بدم میاد ازش چند تا از طوطی های عزیزمو تر سوند و مردن از گربه بدم میاد دوس دارم خفش کنم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

گربه اصلا به عسل دست نمیزنه دوست نداره فقط همون مرغو خواسته مطمئن باش کاری با عسل نداشته

خواستی شیشه رو بشور

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.