2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢

137 بازدید | 26 پست

بچه ها من زندگیم خیلی خوبه همه چیم نرماله شوهرم بسیار خوش اخلاقه ینی دقیقا جوریه ک هر زنی دوست داره نمیدونم کلا خیلی ب زن و زندگیش اهمیت میده ولی من از دست خانوادش خسته شدم دقیقا ۶ ساله همش فک میکنند ما ابر بانکیم نزدیک ۲۰۰ میلیون فقط ضامنشون شدیم همش فک میکنند ما وظیفمونه چون وضع مالیمون خوبه باید بهشون پول بدیم در صورتی ک من اصلا شوهرمو نمیبینم از بس سرکاره خودم با بدبختی و سختی پول درمیارم الانم دیگه از این وضعبت خسته شدم میخام با خانوادم درمیون بزارم و دیگه ب این خود خوری ادامه ندم چون شوهر من نمیتونه ن بگه و این منو عذاب میده منم حالا موندم بخدا ۲۴ سالمه حس میکنم روحم پیره خودم انقدرقناعت دارم بعد اینا اینجوری میکنند من زجرمیکشم نمیدونم دیگه چکار کنم دلمم نمیخاد جدا بشم ولی با این وضعیتم دیگه نمیتونم کنار بیام😑بنظرتون چکار کنم؟

چ راحت اسم طلاقو میارید!؟

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

نمبدونم والا 😑 شوهرتون باید به خانوادش نه بگه

چون پول خودشه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اجی ناراحت نباش. با شوهرت در میون بزار .به خوبی اول بگو. بگو پول میخاد بده اما نه پولی که انیجوری تحت فشارتون بزاره. یه پول بده به عنوان کمک فقط. با مهربونی با صبر. اگه ج نداد اونوقت جدی شو 

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
چون خستم دیگه😑

ب نظرت درست نمیشه؟

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
اجی ناراحت نباش. با شوهرت در میون بزار .به خوبی اول بگو. بگو پول میخاد بده اما نه پولی که انیجوری تح ...

عزیزم ۶ ساله ما این داستانو داریم خواهر شوهر من انقدر پروئه و حروم خور ک تو چشمای من نگا میکنه میگه  دیگه اون پولادو ببخشید بهمون😑درصورتی ک وضع مالیشون خیلی خوبه

عزیزم ۶ ساله ما این داستانو داریم خواهر شوهر من انقدر پروئه و حروم خور ک تو چشمای من نگا میکنه میگه ...

ای بابا گفتی به شوهرت؟برخورد کن یکم جدی شو خب 

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
ب نظرت درست نمیشه؟

6 ساله ب هر زبونی گفتم الانم خونه مامانمم گفتم لج کنم دیگه نرم خونمون تا دستش بیاد اخه چققدر صبر خانوادش خیلی اخلاق مضخرفی دارن مضخرف ب معنای واقعی پشت کوهم اینطوری نیستند بخدا خیلی آبرو برن نمیشه باهاشونبحث کرد😑

6 ساله ب هر زبونی گفتم الانم خونه مامانمم گفتم لج کنم دیگه نرم خونمون تا دستش بیاد اخه چققدر صبر خان ...

هدفت طلاق نباشه

هدفم نیس ولی گزینه روی میز هست😑

ببین خانواده شوهرتون تغییر میکنه یا باهاشون قطع رابطه کن ولیی بازم شوهرت باید باهات راه بیاد تو این موضوع اینو قبول دارم

ولی میتونی شوهرتو درست کنی

پس انقده راحت اسمشو نیار

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز