2777
2789
عنوان

عکسمو بذارم؟؟؟

514 بازدید | 28 پست

اینجا اگه عکس بدارم بعد پاک کنم مشکلی نداره؟؟؟

ینی کسی اسکرین نمیگیره و...

آهای کسی که داری این امضارو میخونی🤗              آره خودتو😍🥰😘   ی لبخند گل و گشاد بزن😅... آفرین👏   نگا اینجوری😁😁   👏👌👍      بیخیال،همه مشکلات حل میشن عزیزممم❤💋🥰      (این امضا مال کاربر دیگه ای هست،چون خیلی خوشم اومد ازش منم گذاشتم :)

ممکنه اسکرین بگیرن

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگرم بگیره نمیاد بگه که

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
خب بگیرن میخوان چکار کنن مثلا؟ تو اینستا پر از دختر ولی اگه آشنا ببینه و تاپیکاتون لو بره نمیتونی ...

عزیزم عکساشونو با شماره زنای خراب پخش می کنن

یا با فتوشاپ به بدن زنای لخت می چسبونن

با احمق ها بحث نکنید ، به آنها بگویید:حق با شماست 😊🌱
خب اینجوری باشه اینستا و پروفایل هم خطرناکه دیگه

عزیزم چنتا مریضِ روانی معروف به وقیح اینجا هستن ک اینکارو می کنن

خیلیا اینجا رو عکسشون حساسن ...

من وظیفه رونستم یادآوری کنم

هرجور خودت صلاح می دونی گلم❤

با احمق ها بحث نکنید ، به آنها بگویید:حق با شماست 😊🌱

@2982061610za  

@سحر80  

@خزان_پاییزی  

@فاطلا1370  

@im_behi  

@_خاله_ریزه_

خاله ریزه رو نتونستم تگ کنممم😑😖

اووفففف خسته شدم ماشالاه خیلی بودینااا😑

🌑ببخشید نتونستم تو تاپیک باشم😔🙏

ی کاری برام پیش اومد😕

باشه پس نمیزارم دیگه😊

آهای کسی که داری این امضارو میخونی🤗              آره خودتو😍🥰😘   ی لبخند گل و گشاد بزن😅... آفرین👏   نگا اینجوری😁😁   👏👌👍      بیخیال،همه مشکلات حل میشن عزیزممم❤💋🥰      (این امضا مال کاربر دیگه ای هست،چون خیلی خوشم اومد ازش منم گذاشتم :)

@_خاله_ریزه_

@بیکران93  

@2982061610za     @سحر80     @خزان_پاییزی     @فاطلا1370 &nb ...

😂😂خسته نباشی 

راضی به زحمتت نبودیم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺