2777
2789
عنوان

ژیناگلمن

1033 بازدید | 26 پست

@ژیناگلمن من نوشته هاتو خوندم یسریاشونو خیلی دوس داشتم ❤

منم عاشق نوشتنم چیکار میکنی خوب مینویسی انقد ؟

شخصیتتم خیلی دوست دارم 💕

اشکالی نداره نوشته هاتو بنویسم تو دفترم ؟ 

دخمل دخملا منم 🥳💞💥 شاه دخترا منم 🙃😇🥰 عجوبه منم عجیب منم😛🤫🥳😎 فکرشو کنین چی بودم با وجودم آشوب به پا شد 🙄😏😶 باهام در بیوفتین باهاتون در میفتم 🤨🙄💕 زبون دارمااا قد همتون بخاطر خودتون میگم 😉🙃🤗 سنمم نپرسید سنم کمه علاقه ای ندارم ک بگم تا بعضیا بگن سنت کمه برو اینجا جات نیس  😌👽 تاپیک باحالم بود تگم کنید تچکر🙄❤ دلم میخواد زودتر ۹۹/۹/۹ برسه تاپیک بزنم بگم ب خواسته هاتون رسیدین ؟:/🙄😂 عاشق سفر ب اینده و دنیای پس از مرگ هستم 😌 الان ک داری امضامو میخونی بگو امضات اشکمو در اورد تا همه برن بخونن 

میتونسی خصوصی باهاش صحبت کنی گل

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونسی خصوصی باهاش صحبت کنی گل

گفتم درخواست ندم اخه بعضیا قبول نمیکنن ❤

دخمل دخملا منم 🥳💞💥 شاه دخترا منم 🙃😇🥰 عجوبه منم عجیب منم😛🤫🥳😎 فکرشو کنین چی بودم با وجودم آشوب به پا شد 🙄😏😶 باهام در بیوفتین باهاتون در میفتم 🤨🙄💕 زبون دارمااا قد همتون بخاطر خودتون میگم 😉🙃🤗 سنمم نپرسید سنم کمه علاقه ای ندارم ک بگم تا بعضیا بگن سنت کمه برو اینجا جات نیس  😌👽 تاپیک باحالم بود تگم کنید تچکر🙄❤ دلم میخواد زودتر ۹۹/۹/۹ برسه تاپیک بزنم بگم ب خواسته هاتون رسیدین ؟:/🙄😂 عاشق سفر ب اینده و دنیای پس از مرگ هستم 😌 الان ک داری امضامو میخونی بگو امضات اشکمو در اورد تا همه برن بخونن 

جانم سلام 

قربونت برم مهربونم لطف داری بهم 

کلی ممنون ک خوندی 

من ک دلی مینویسم 

اینجا نویسنده های قهاری دارع ک خیلی خوب میتونن کمک کنن بهت و یسریام خیلی بهم لطف داشتن 

ار بنویس مهربونم اما دوست دارم اگ خواستی جایی بزاری اسم خودم باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ژینا خیلی دوس داشتنی و متینه ❤

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
نع عب ندارع مگ نع ژینا؟!🙄 @ژیناگلمن    

ارع جونم من و تو ندارع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

جانم سلام  قربونت برم مهربونم لطف داری بهم  کلی ممنون ک خوندی  من ک دلی مینویسم&nb ...

حتما عزیزم ❤

شلام😍

سااالام هندونع جان

حتما عزیزم ❤

دورت بگردم 

ارع جونم من و تو ندارع

😁😁😁😁

فیدااات🥰😘🥰😘🥰😘

منم برا بچه ها تاپیک شعرو بعضیاشو نوشتم

اسمشونم زدم زیرش

ازشون اجازع گرفتم

یادگاری میمونن😍

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///