2777
2789
عنوان

ازدواج

86 بازدید | 9 پست

بیست و دو سالمه خواستگارام به دلم نیستن بعد همه بهم میگن خیلی خوب و بد میکنی و سردی نمیدونم چرا ایطورم هیچ کس به دلم نیست هیچ کس اونقدر به دلم نمیشینه منظوزم فقط ظاهری نیست کلا خیلی چیزا باید چ کنم؟ اینم یگم تا حالا باهاشون صحبت نکردم فقط در حذ مشخصات اولیه و عکساشون و خانواده هاشونو فرهنگاشونو پرس و جو کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

22 سن ازدواج نیست ...سن پیشرفت خودته نه شوهر کردن 

بشین تمرکزتک بزار رو کار کردن ...برو تو اجتماع و دلخواهت رو پیدا کن 

آخه چرا باید یه دختر 22 ساله الان تمرکزش این باشه که پسند نمیکنه و بقیه هم بهش خرده بگیرن که وااای مشکل از تو هست .مشکل از شما نیست اصلا

معیارات چی هست

دوست دارم یکی خانوادشون در حد خانواده خودم باشن وجه اجتماعی خوبی داشته باشن اداب معاشرت خوبی داشته باشن خونگرم باشن اهل حاشیه های فامیل و قهر و این چیزا نباشن صاف و ساده باشن دستشون به دهنشون برسه پسره رفیق باز و ولگرد و سیگاری نباشه اهل تلاش و کار و ورزش باشه ادم بامعرقت و خوش قلب و باغیرتی باشه با اعتماد به نفس و مردونه باشه محکم و قوی باشه بتونه گذشت و اختلاف سلیقه هارو تحمل کنه بددهن و بددل نباشه مامانی خاله زنک نباشه به فکر خوشحال کردن من باشه اهل مسافرت باشه مذهبی سر سخت نباشه و...

تست گرایش جنسی بده و ۲۲ سال واقعا زمان ازدواج نیست

منم میدونم اونا چون خودشون بدون هیچ معیاری ازدواج کردن از من خرده میگیرن و همشونم سن کم بودن...من میگم ادمی که به دلم نیست برام فرقی نمیکنه تنهایی متاهلی تازه شرایطمو بدتر میکنه 

دوست دارم یکی خانوادشون در حد خانواده خودم باشن وجه اجتماعی خوبی داشته باشن اداب معاشرت خوبی داشته ب ...

خودت این مدلی هستی گل من؟ اونایی که اومدن هیچ یک از این معیار ها را نداشتن

دوست دارم یکی خانوادشون در حد خانواده خودم باشن وجه اجتماعی خوبی داشته باشن اداب معاشرت خوبی داشته ب ...

اینا رو ک باید معاشرت کنی تا بفهمی چجوری ندیده رد میکنی

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....