2777
2789

زنده بمونیم تا ۱۴۰۰ با روحانی صلوات 😐💚

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین رو کم داشتیم فقط 😶 فکر کن چه مخلوطی !!! کرونا و زلزله باهم 😶

خدابه خیر کنه ،من ازهیچی اندازه زلزله نمیترسم ،همیشه ام تنهام 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
عجب  فک کنم بعضی جاهاش بوده فقط

اخبار هم الان گفت

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

شاید چون من قزوینم کلا احساس نکردم😂😂

شبکه ۶بزن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

تا ۹/۹/۱۳۹۹ زنده بمونیم 😑

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
نترس عزیزم  خانواده ی من کلا حس نکردن 😁

من طبقه چهارمم بدون اسانسور فک کنم اگه زلزله بیاد برم بالا پشت بودم طبقه طبقه سقوط کنم بهتره😂

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
😔😢💚

هم سنیم گلم تقریبا من متولد 79 ام 

من دختر محجبه و مومنی ام مجردیم با هیچ پسری دوست نشدم از خدا هم خواستم هرکی که به صلاحمه قسمتم کنه نمیدونم چرا اینجوری شد راستش سنم کم بود بابام شوهرم داد منم چون از ده سالگی مامانم طلاق گرفت و تنها موندم خیلی کمبود محبت داشتم و دارم از طرفی یه نامادری خیلی بد هم قسمتم شد که شیطان جلوش کم میاره خواستم از اون هم فرار کنم وگرنه به این زودی ها شوهر نمی کردم سه سال و خورده ای میشه شوهر کردم ولی شوهرم خیلی بدی میکنه بهم از قیافم اندامم ایراد میگیره خونوادم رو تو سرم میزنه و کلی چیزای دیگه 

ببخشید سرت رو درد آوردم ولی میشه از شوهرت که انقدر با خداس اگه میتونه راهنماییم کنه بپرسی که من چیکار کنم😞