2777
2789
بسم الله😭😭😭

نترس عزیزم 

خانواده ی من کلا حس نکردن 😁

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شرق تهرانم ،قشنگ فهمیدم لرزید لوسترو اباژورمم تکون خورد 

خانواده ام تهرانپارسن اما متوجه نشدن 😢

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
😶😶😶😶 واقعااا

اره 😢

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خانواده ام تهرانپارسن اما متوجه نشدن 😢

بهتر ،من که خیلی ترسیدم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
نع 🤭😬 من رو تخت بودم 

منم نفهمیدم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من نه،من غربم

منم نه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

🔺زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۴ ریشتر مرز استان‌های قزوين و همدان  - حوالی آوج را لرزاند.

🔹این زلزله‌ها در مناطقی از استان البرز و غرب استان تهران احساس شد.

@khabarfouri

تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی

پس حق داری من بعد زلزله کرج ک شدید بود سال ۹۶ خنثی شدم 😁

من تا مدت ها توهم زلزله دارم چون یبار زلزله شدید اومد لکنت گرفتم ی ساعت و گریه میکردم چون خواب بودم از اون موقع میترسم

من تا مدت ها توهم زلزله دارم چون یبار زلزله شدید اومد لکنت گرفتم ی ساعت و گریه میکردم چون خواب بودم ...

بگردم 😞

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792