2777
2789
عنوان

کیا میدونن ....؟

115 بازدید | 11 پست

یکی کرم فائزه و صابونش گرفته میخواد استفاده کنه پاکستانیه همه تو نظرنسنجی گفته بودن کرم خوبیه منم بهش توصیه کردم الان گرفته به نظرتون استفاده کنه؟؟؟

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ وجه صورتش داغون میشه. من حساسبت داشتم بهش شد پر از جوش قرمز ورم کرد صورتم. پوست رو نازک میکنه اگ قطع کنه کرم رو صورتش تیره وپراز لک میشه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
قرص نورم اسكين خوبه واسه جوش؟

من اینا رو استفاده نکردم،واسه جوش صورتم رفتم دکتر و ازمایش ،معلوم شد از تنبلی تخمدان و رحم پلی کیستیکه 

سنتی و نوین درمان کردم ،الان دگ تک و توک میزنه

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
یعنی ازمایش کلی داد یا همینجو فقط راکوتان داد

میگه یبار استفادع کردم مشکلی ک نداررره؟؟،

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
میگه یبار استفادع کردم مشکلی ک نداررره؟؟،

چی؟ کرم فائزه؟ من دختر خالم سه تا قوطیشو مصرف کرد اونموقه صورتش خیلی سفید و بدون جوش بود ولی تا قط کرد خرابتر و سیاهتری قبل شد 

اگه مشکلت درونی باشه مثه خدای نکرده تخمدان پلی کیستیک با این چیزا حل نمیشه،البته الان تخمدان پلی کیستیک و تنبلی خیلی شایع شده

چی؟ کرم فائزه؟ من دختر خالم سه تا قوطیشو مصرف کرد اونموقه صورتش خیلی سفید و بدون جوش بود ولی تا قط ک ...

فک نکنم میگه من فقط وقتی زمان بلوغ صورتم جوش زده کندم و الان یکم منافذ باز رو لپام مونده و خیلی ازارم میدن نمیدونم چیکار کنم

فک نکنم میگه من فقط وقتی زمان بلوغ صورتم جوش زده کندم و الان یکم منافذ باز رو لپام مونده و خیلی ازار ...

باید لایه برداری و ترمیم پوست انجام بده عزیزم،برو پیش پزشک ،روشای مطمئن تری داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز