2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست یه لحظه بیاین

194 بازدید | 20 پست

سلام  حال شما خوب هستین میگم ببخشی میشه از رفتار دختر در زمان آشنایی قبل ازدواج برام حرف بزنین باید چجور باشه که واقعا پسر متوجه بشه که زن زندگیه مثلا از نحوه پیام دادن و یا پی گیر شدن توسط دختر و ابا زیاد در موردخواستگاری و ازدواج حرف بزنم یا نه تورو خدا راهنمایم کنید 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من خودت باش.دخترونه رفتار كن.با شور و شوق باش.البته به اندازه.مردا اول به جذابيت زن توجه ميكنن بعد به اينكه زن زندگى هست و زنانگى داره يا نه 

زيادى سنگين و خانمانه رفتار كنى طرف جذب نميشه

خوب خیلی از مردها دختری که پیگیر حال و احوالشون باشه دوست دارن 

مثلا آخه چقدر در روز کیا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بنظر من خودت باش.دخترونه رفتار كن.با شور و شوق باش.البته به اندازه.مردا اول به جذابيت زن توجه ميكنن ...

مرسی قربونت برم فقد در موردپیام دادن و پی گیر شدنم برام بگو تورو خدا 

مثلا آخه چقدر در روز کیا 

زیاد پاپیچ نشو ولی یه احوالپرسی ساده با کمی مهربونی خوبه 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

سروسنگین باش لبخند بزن باارامش پیشش غذا بخور اروم صحبت کن( لحن و تن صدا )زیر پوستی ازکارای قشنگی ک بلدی بگو مثلا ب گفته دوستان.....

اگر واقعا کسی هست ک داری تلاش میکنی برسی به

بهش ٣مرحله پیش رو داری 

جذب کردن ایجاد صمیمیت و نشستن پای سفره عقد تامام 

یه چیز دیگه نمره شات اونو بانمره جام خودت بسنج

خودت جام: ج_جذابیت ظاهری الف_اخلاق م_متانت 

بخودت ازصد نمره بده 

طرف شات:ش :شغل _الف_اخلاق و ت :تحصیلات 

این تستی هست ک مشاور ازدواج ب من گفته حالا ببین چند چندی باخودت

زیاد پاپیچ نشو ولی یه احوالپرسی ساده با کمی مهربونی خوبه 

مرسی دورت بگردم یعنی مثلا اگه یه وقتی انلاین بود وبه من پیام نداد چجوربرخورد کنم؟

سروسنگین باش لبخند بزن باارامش پیشش غذا بخور اروم صحبت کن( لحن و تن صدا )زیر پوستی ازکارای قشنگی ک ب ...

فدات شم عشقم میای خصوصی چند لحظه 

مرسی قربونت برم فقد در موردپیام دادن و پی گیر شدنم برام بگو تورو خدا 

خيلى پيگير نباش.سعى كن كارى كنى اون اول پيام بده

البته با دست پس بزن با پا پيش بكش

نه اينكه بد اخلاقى كنى يا زيادى ناز كنى

مردا اصولا ببينم كسى خيلى دست يافتنى و در دسترسه حوصلشون سر ميره

مرسی دورت بگردم یعنی مثلا اگه یه وقتی انلاین بود وبه من پیام نداد چجوربرخورد کنم؟

خوب باز پاپیچ نشو خودش هر وقت دوست داشته باشه پیام میده البته شما هم بعضی روزها پیش دستی کن و یه احوالپرسی کن

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
خيلى پيگير نباش.سعى كن كارى كنى اون اول پيام بده البته با دست پس بزن با پا پيش بكش نه اينكه بد اخل ...

چجوری با دست پس بزنم با پا پیش

خوب باز پاپیچ نشو خودش هر وقت دوست داشته باشه پیام میده البته شما هم بعضی روزها پیش دستی کن و یه احو ...

آها چشم