2821
2789
عنوان

مفنامیک اسید

548 بازدید | 2 پست

من نهمین روز از پریودیم لکه بینی داشتم امروز سه تا مفنامیک اسید خوردم برای قطع لکه بینیم ایا مفنامیک اسید روی تخمک گزاری اثر بد داره اخه شنیدم برای تخمدانها ضرر داره ؟؟؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
برو دکتر و سونو

عزیزم من یه ماه پیش سقط داشتم خودبه خود خونریزی کردم سونو هم دادم بعدش بقایا نداشتم بعد دوهفته پریود شدم پریودیم قطع نشد یعنی امروز که نهمین روزه لکه بینی دارم واسه اینکه عکس رنگی بگیرم مفنامیک خوردم قطع شه حاذا میخام بدونم مفنامیک روی تخنک گزاری اثر بدی داره

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.