2777
2789
من شوهرم دندونپزشکه.ایمپلنت واحدی۶ تومنه واسه سفید کردن هم لمینت و کامپوزیت وبیلیچینگ

عزیزم منظورت از واحد چیه....

بعد قیمت اونیکی ها بنظرت چ قد میشه ...ممنون میشم کمک کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم منظورت از واحد چیه.... بعد قیمت اونیکی ها بنظرت چ قد میشه ...ممنون میشم کمک کنی

واحد یعنی هر دونه دندون.

لمینت از لحاظ علمی رد شده انجام نده یه لایه دندونت ورمیدارن یه لایه میزنن میخوره بعد مدتی به عصب

ولی کامپوزینت واحدی ۷۵۰ 

بیلیچینگ کل دو فک دومیلیون تومن

من شوهرم دندونپزشکه.ایمپلنت واحدی۶ تومنه واسه سفید کردن هم لمینت و کامپوزیت وبیلیچینگ

شما همسرتون توی بروجرد مطب داره؟

ببخشیدتاپیکتو دیدم بروجردی هستین

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
واحد یعنی هر دونه دندون. لمینت از لحاظ علمی رد شده انجام نده یه لایه دندونت ورمیدارن یه لایه میزنن ...

علتش چیه روش دومیه قیمتش پایینه،تاحالااسمشونشنیدم،منم میخان کمپوزیت کنم

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
نه خونم ملایره اصلیتم بروجرده

پس مطب توی ملایره،

میشه این سه روشی که گفتین تفاوتا وقیمتاشونم بگین خانوم دکتر

عزیزم دکترم به من گفته پنج تومن فقط  هزینه خروج ریشه دندونم و داخل کردن اون پیچش میشه .بعد باید برم پیش متخصص دیگه ای روکش بزاره .هزینه اون چقدر میشه؟