2777
2789
عنوان

تا به حال شده...

211 بازدید | 39 پست

تا به حال شده حس کنید گیج هستید و هیچ کاری بلد نیستید، شدیدا دارم به این باور میرسم که من گیجم و هیچ کاری بلد نیستم حالم دارم از خودم بهم میخوره، یدونه رانندگی نمی تونم بکنم، تنها استعدادم این بود همش بشینم درس حفظ کنم و نمره بیست بگیرم ولی حقیقتش اینه هیچی نشدم، دلم میخواست نویسنده بشم ولی هیچ کمکی نداشتم و بیخیالش شدم، حتی الان که دارم برای وکالت میخونم میدونم که نمی تونم وکیل خوبی بشم، کاش خدا منم این همه گیج نمی آفرید😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😐منم عین تو

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 

همیشع حس میکنم گیجم😂

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

کسی که گیج باشه نمیتونه درس هم بخونه 🙂🙂🙂

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️
تلقین میکنی بخودت وگرنه قدرت ذهن فوق العادس توازش کارنمیکشی

از نظر ذهنی شاید ولی واقعا از نظر عملی نمی تونم

مثلا تو ذهنم کاملا بلدم چطور رانندگی کنم ولی تو عمل نمی تونم بروز بدم😢

اخه این حرفا چیه گل دختر?به خودت اطنینان داشته باش که جزو بهترین ها میشی .تا جایی که گفتی فهمیدم نمراتت خوبن پس قطعا اینده درخشانی داری،از خدا بخواه تا بهت همت و امید بده و یاریت کنه

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪