2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3146 بازدید | 244 پست
گلم رفتم نگا کردم این سابی هم که خودت گذاشتی خوبه  ساب های آقای علی بیوکنزی خیلی خوبن در کل ک ...

عزیزم شرایط گوش کردن ساب چی هس؟

منظورم موقعیت اون آدم و مکانش هست و وقتی که شما ساب درس رو گوش میکردین چطوری بودین؟!توی اتاقتون بودین و فقط به درس فکر میکردین یا مثلا مشغول انجام کاری بودین و ساب رو هم گوش میکردین ؟چند وقت زمان برد و روزانه چقدر گوش میدادین؟ ممنون میشم توضیح بدین..

گلم رفتم نگا کردم این سابی هم که خودت گذاشتی خوبه  ساب های آقای علی بیوکنزی خیلی خوبن در کل ک ...

میگم عزیزم تو کانالای تلگرام باید پول بدم یا همینجوری میتونم عضو شم ؟ 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شرایط گوش کردن ساب چی هس؟ منظورم موقعیت اون آدم و مکانش هست و وقتی که شما ساب درس رو گوش میکر ...

تو اتاقم با آرامش و با تمرکز و به درس خوندن فکر می‌کردم 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
میگم عزیزم تو کانالای تلگرام باید پول بدم یا همینجوری میتونم عضو شم ؟ 

رایگانه

البته ی کانال های پولی هم هستن مثل کانال نرگس جون 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
اهاا مرسی عزیزم اینی ک نوشته علی ولی اخرشو نخوندم ؟ ولی میگم بوسر چیه میگه قبل و بعدش گوش بدی  ...

بوستر شتاب دهنده هستش 

ی بار قبل از ساب گوش بدی کافیه 

بعد از این ساب ی تثبیت کننده گوش کنی ی هفته کافیه 

چون ممکنه بعد از مدتی به باحال اولش برگرده برای همین ی هفته گوش بده تا دائمی بشه 

ساب هاتو ازکجا میگرفتی کانال رایگان ؟؟؟من ازکانال مهرگان ساب گرفتم بنظرت موثره؟برا جذب عشق بگیرم موث ...

جذب عشق برای جذب عشقه 

جذب خواستگار برای جذب خواستگار

ساب های خانم مهرگان رو شنیدم خوبن 

من تو گوگل ساب های ولمنتال رو دان کردم 

جذب عشق برای جذب عشقه  جذب خواستگار برای جذب خواستگار ساب های خانم مهرگان رو شنیدم خوبن  ...

بنظرت خوبه منم ساب خاستگارگوش کنم؟

چند وقت بعد نتیجه دیدی و چقد گوش میکردیشون

مرسی عزیزم که جوابمو میدی

بنظرت خوبه منم ساب خاستگارگوش کنم؟ چند وقت بعد نتیجه دیدی و چقد گوش میکردیشون مرسی عزیزم که جوابمو ...

تصور هم کن

باور داشته باش میشه

انرژی منفی که جواب نمی گیرم و.. رو از خودت دور کن 

صبور باش حداقل باید 2 ماه گوش بدی 

آب زیاد بخور 

با هندزفری سالم روزی 30 دقیقه صبح بعد از خواب 30 دقیقه شب گوش کن 

صبح و شب که میگم بهترین زمانه وگرنه هر ساعتی از شبانه روز باشه میتونی گوش بدی 

من ساب درس خوندن رو 1 ماهه ازش نتیجه گرفتم و دوستم ساب چشم رو 1 ماه و نیم گوش داد جواب گرفت 

ولی گاهی حتی 4 ماه هم طول میکشه تا جواب بده 

میشه بگی ازکجا گرفتی ساباتو منم ساب جذب میخوام و برا ازدواج بنظرت مهرگان بگیرم موثره؟

من سفارشی خریدم عزیزم 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏